Northfinder Moške lahke smučarske hlače ISHAAN NO-5008SNW

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Smučarske hlače klasičnega kroja, namenjene smučanju. Izdelane so iz membranskega materiala, ki zanesljivo ščiti pred vlago in zmočenjem, hkrati pa je tudi zračen, zato o... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:48.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Northfinder ponudbi
Ponudba trgovine Northfinder za izdelek Northfinder Moške lahke smučarske hlače ISHAAN NO-5008SNW. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Material
Športne hlače za
Velikost
L
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX025DDD26
Prijavi napako
Smučarske hlače klasičnega kroja, namenjene smučanju. Izdelane so iz membranskega materiala, ki zanesljivo ščiti pred vlago in zmočenjem, hkrati pa je tudi zračen, zato omogoča aktivno gibanje brez nepotrebnega potenja. Dodatno zračenje je možno zaradi dolgih stranskih stegenskih zračnih lukenj z zadrgo. Hlače imajo lepljene kritične šive. Imajo odstranljive naramnice in nastavljiv obseg pasu. Notranja manšeta z gumo proti zdrsu ščiti spodnji del hlač pred snegom. Ojačitev spodnjega roba hlač ščiti pred trganjem in podaljšuje življenjsko dobo izdelka. Vodoodbojna obdelava materiala brez uporabe PFC spojin bo poskrbela, da se dežne kapljice ali tekoče nečistoče ne bodo vpijale v površino materiala, temveč stekle po njej, s čimer bo zagotovljena delna vodotesnost izdelka in podaljšana življenjska doba. Hlače imajo stranske žepe in en zadnji žep. Zadrge priznanega proizvajalca YKK so zagotovilo za dolgo in brezhibno delovanje izdelka.
Northfinder Moške lahke smučarske hlače ISHAAN NO-5008SNW
Northfinder Moške lahke smučarske hlače ISHAAN NO-5008SNW
94,90 €
v Northfinder

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka