Hitze Hitze Lupo L Antracit kaminska peč

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Vse samostoječe peči iz serije LUPO, vključno z izvedbo L, poleg ekološkega kurjenja drv odlikuje tudi zelo visok toplotni izkoristek. Varianta L je zasnovana za sredn... Preberi cel opis

1.629,19 € -25 %
1.221,89 €
1-7 dni
-25 %1.629,19 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Prednaročilo. Dobavljivo v 1 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 14:01.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Drva.info ponudbi
Ponudba trgovine Drva.info za izdelek Hitze Hitze Lupo L Antracit kaminska peč. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta peči
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0258A19D
Prijavi napako

Vse samostoječe peči iz serije LUPO, vključno z izvedbo L, poleg ekološkega kurjenja drv odlikuje tudi zelo visok toplotni izkoristek. Varianta L je zasnovana za srednje in velike prostore. Visoka nazivna moč do 11 kW zagotavlja učinkovito ogrevanje. Konstrukcija kurišča je izdelana iz visokokakovostne kotlovske pločevine P265GH, ki jo poleg visoke trdnosti odlikuje nadpovprečna odpornost na temperaturne spremembe. Prostostoječi kamin na drva LUPO L odlikuje zaprta komora, njegova zasnova pa omogoča učinkovit dovod zraka od zunaj. To pomeni, da se lahko varno uporablja v hišah, kjer je vgrajen mehanski prezračevalni sistem (rekuperacija).

Prostostoječa peč LUPO L - dva neodvisna regulatorja zraka

Vsak kamin iz serije LUPO, vključno z največjim modelom L, je opremljen z učinkovitim sistemom za dovod zraka v zgorevalno komoro. Trije elementi sistema, in sicer učinkovito dogorevanje izpušnih plinov, zračna zavesa nad vrati in sistem dovoda primarnega zraka pod rešetko zagotavljajo maksimalno učinkovitost celotnega procesa kurjenja lesa. Poleg tega je mogoča kontrola količine dovedenega zraka z uporabo dveh popolnoma neodvisnih regulatorjev, ki skrbita za natančno regulacijo sekundarnega in primarnega zraka.

Masivno litoželezno rešetko peči LUPO L odlikuje modularna zasnova. Neposredno pod njim se nahaja velika posoda za pepel, katere praznjenje je hitro in enostavno. Druga prednost prostostoječega kamina je možnost odvoda izpušnih plinov na dva različna načina. Prvi vključuje namestitev odtoka zadnjega dela, drugi pa zgornjega dela.

Odlične akumulacijske lastnosti prostostoječe peči LUPO L

Lastniški akumulacijski material, iz katerega je zgrajena zgorevalna komora, se odlikuje po nadpovprečnih akumulacijskih lastnostih. V vsakdanji uporabi to pomeni, da peč na drva tudi po ugasnjenem kurišču učinkovito oddaja toploto prostoru, v katerem se nahaja. Poleg tega material ACCUCERAM izboljša učinkovitost naknadnega zgorevanja izpušnih plinov.

Prostostoječi kamin na drva LUPO L je opremljen z visokokakovostnim keramičnim deflektorjem, ki v kombinaciji s podolgovatim dimnim kanalom zagotavlja visoko učinkovitost izgorevanja in toplotno učinkovitost. Za izdelavo kaminskih vrat, npr. kaminska keramika, ki je obojestransko dodatno polirana. Keramično steklo ohrani svoje lastnosti (vključno s prosojnostjo) pri temperaturah do 800 °C. Ta rešitev zagotavlja izjemno fenomenalno vizijo ognja. Dodatna prednost kaminov serije LUPO, vključno z največjim modelom L, je nemotena povezava s sistemom za odvod toplega zraka v druge prostore.

Kaj še odlikuje samostoječi kamin LUPO L?

Vse LUPO peči izpolnjujejo zahteve Uredbe (EU) 2015/1185, prav tako so skladne s predpostavkami ECODESIGN, 15a B-VG in BlmSchV II. Med proizvodnim procesom je bila uporabljena napredna CNC oprema, kot so 3D in 2D laserji ter precizne stiskalnice. Poleg tega so visoko kakovost in natančnost izdelave med drugim dosegli zahvaljujoč uporabi varilnih robotov. Prostostoječi kamini LUPO L imajo poleg praktične funkcije tudi dekorativno funkcijo zahvaljujoč dodatkom kot je keramika DECOR.

Uporaba zračnega vodila poskrbi, da ostane steklo kamina čisto tudi v primeru pogoste uporabe. Velik predal za pepel zagotavlja enostavno in nemoteno čiščenje. Modularna struktura rešetke in loputa, ki skrbi za natančno regulacijo primarnega zraka, zagotavljata hiter vžig. Celotno konstrukcijo odlikuje togost in možnost uporabe zgornjega delovnega dela kot grelne plošče.

O proizvajalcu HITZE:

HITZE je cenjen poljski proizvajalec modernih in ekoloških kaminskih vložkov, prostostoječih peči, vrtnih kurišč in dodatkov za kamine. Odlikujejo jih dolgoletna tradicija in izkušnje. Podjetje vlaga veliko pozornosti v detajle, ki so za razliko od videza zelo pomembni, saj so detajli tisti, ki sestavljajo celoto.

Kamini HITZE so 100% testirani kamini - ustrezajo vsem možnim standardom, ki veljajo na EU trgu, tako da lahko uživate v njihovi zanesljivosti več let.

Hitze Hitze Lupo L Antracit kaminska peč
Hitze Hitze Lupo L Antracit kaminska peč
1.221,89 €
v Drva.info

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka