Merrell Mens Agility Peak 4 GTX Jade 44,5

Merrell Men's Agility Peak 4 GTX Jade 44,5

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Ta oblazinjen, oprijemljiv tekaški čevelj je zasnovan za tiste, ki želijo veliko zaščite tudi na najbolj razgibanih poteh. Razl... Preberi cel opis
111,00 € -9 %
101,00 €
Velikost
-9 %111,00 €
z dostavo 106,90 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
106,90 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 12:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Merrell Men's Agility Peak 4 GTX Jade 44,5. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Velikost
Vrsta majice
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0255CB38
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Ta oblazinjen, oprijemljiv tekaški čevelj je zasnovan za tiste, ki želijo veliko zaščite tudi na najbolj razgibanih poteh. Različica 4 je bila posodobljena z nekoliko debelejšim vmesnim podplatom iz lažje pene FloatPro™ in novim podplatom Vibram® Megagrip® za še boljši oprijem na skalah. LASTNOSTI Zgornji del iz žakarda 100 % reciklirane vezalke in tkanine Vgrajen sistem zavezovanja za prileganje kot v rokavicah Podložen ovratnik D-obroč gamaše Zunanja zadnja zanka se zaklene v peti Zaščitna in proti obrabi odporna sintetična kapica Zračna mrežasta podloga Odstranljiva PU podloga Prevleka za stopala iz 100 % reciklirane mreže NXT podložena prevleka za stopala za preprečevanje vonjav Stenska plošča za zaščito FLEXconnect® dvosmerni upogljivi utori v vmesnem podplatu za izboljšano povezavo s tlemi Vmesni podplat iz pene FloatPro™ za lahko udobje, ki traja Vibram® MegaGrip® visoko zmogljiv gumijast podplat nudi neprimerljiv oprijem na suhih in mokrih površinah Padec: 6 mm Ušes: 5 mm
Merrell Men's Agility Peak 4 GTX Jade 44,5
Merrell Men's Agility Peak 4 GTX Jade 44,5
101,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka