Trampolin set inSPORTline Flea PRO 305 cm

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
inSPORTline Flea PRO ima posodobljene pokrivne materiale, ojačan okvir, večji vhod in ga je lažje sestaviti! Komplet za trampolin inSPORTline Flea PRO 305 cm je kot nalaš... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 04:50.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o BFC Shop ponudbi
Ponudba trgovine BFC Shop za izdelek Trampolin set inSPORTline Flea PRO 305 cm. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Največja obremenitev
150
Širina (cm)
305 cm
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02428487
Prijavi napako
inSPORTline Flea PRO ima posodobljene pokrivne materiale, ojačan okvir, večji vhod in ga je lažje sestaviti! Komplet za trampolin inSPORTline Flea PRO 305 cm je kot nalašč za otroke in je odlično videti na vašem vrtu. Trpežna jeklena konstrukcija je odporna na vremenske vplive in intenzivno uporabo, poleg tega pa je zaradi omejitve teže 150 kg primeren za otroke in odrasle. Za zaščito uporabnikov pred padcem s skakalnega prostora je trampolin opremljen z 180 cm visoko varnostno mrežo .Tudi preostali del trampolina je varen. Vzmeti, ki držijo trampolin, so skrite pod zaščitno obrobo, medtem ko so mrežni drogovi oblazinjeni s penastimi rokavi. Protidrsna lestev vam omogoča varen vstop na trampolin, medtem ko je vhod zavarovan ne le z zadrgo, temveč tudi z zaponkami. Ta trampolin s premerom 305 cm se bo prilegal naravnost na vaš vrt. Če želite zabavati nemirne družinske člane (vključno z odraslimi), je Trampolin Set inSPORTline Flea PRO 305 cm prava pot!
Trdna jeklena konstrukcija z ojačano osnovo in protikorozijsko prevleko
Varnostna mreža je pritrjena okoli zgornjega roba
Mrežni drogovi so podloženi s penastimi rokavi
Vhod je zavarovan ne samo z zadrgo, ampak tudi z zaponkami
Izjemno vzdržljiva skakalna podloga odporna na UV žarke
Zaščitni pokrov vzmeti za večjo varnost
Stabilne dvojne noge
Lestev s prečkami proti zdrsu
Tehnični opis:

Vrhunski trampolin primeren za notranjo in zunanjo uporaboDel napredne serije Flea PRO – vsebuje izboljšane elemente oblikovanjaVključene vse varnostne funkcijePrimerno za domačo uporaboSkupna višina: 256 cmOddaljenost od tal: 76 cmPremer trampolina: 305 cmPremer skakalne blazine: 261 cmMaterial okvirja: pocinkano jekloProfil okvirja: ? 38 mmx1,3 mmVelikost lestve: 86x31 cmOmejitev teže: 150 kgCertifikat: EN 71Varnostna mreža:

Višina: 180 cmPremer: 305 cmMaterial: PE (polietilen)Število palic mreže: 6Oblazinjenje za palice: EPE pena, PPskakalna blazina:

Anti-UVŠtevilo vzmeti: 60Dolžina vzmeti: 140 mmPremer vzmeti: 3,1 mmMaterial: PP (polipropilen)Material pokrova vzmeti: PVC

Napišite mnenje Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

























Trampolin set inSPORTline Flea PRO 305 cm
Trampolin set inSPORTline Flea PRO 305 cm
282,90 €
v BFC Shop

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka