BlackDecker BDCK123S2S 4 delni set akumulatorskega orodja

BlackDecker BDCK123S2S 4 delni set akumulatorskega orodja

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Z močnim vrtalnim kladivom in brusilnikom ter priročno svetilko lahko opravite širok nabor opravil. Vsa orodja napajajo zamenljive 12V USB baterije. Baterije lahko uporab... Preberi cel opis
372,00 € -33 %
250,90 €
-33 %372,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 14:12.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek BlackDecker BDCK123S2S 4 delni set akumulatorskega orodja. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Napajanje na
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX024180F8
Prijavi napako
Z močnim vrtalnim kladivom in brusilnikom ter priročno svetilko lahko opravite širok nabor opravil. Vsa orodja napajajo zamenljive 12V USB baterije. Baterije lahko uporabite tudi kot napajalnik, s katerim lahko brez težav napolnite mobilni telefon, tablični računalnik ali prenosnik, ko ste na poti. V kompletu je tudi priročna torba za shranjevanje, tako da lahko enostavno najdete orodja, ko jih potrebujete. BDCHD12 AKU vrtalnik/vijačnik 10,8V Zelo kompakten in lahek Li-Ionski 10,8 V vrtalnik, idealen za uporabo v težko dostopnih predelih. Nastavljiva hitrost za učinkovito kontrolo pri vsakem vrtanju ali vijačenju. Zagotavlja natančno kontorolo nad vrtanjem v les, kovino, plastiko in vijačenjem v vse materiale. Zmogljivost vrtanja v les je 25 mm in v kovino 10 mm. Litijeva baterija ohrani preko 80 % napolnjenosti do 90 dni, tako da ni potrebnega polnjenja pred vsako uporabo. Vgrajen je LED indikator polnjenja. Vgrajena je tudi LED svetilka za dobro osvetljenost delovnega mesta. Vrtalnik ima dober oprijem gumiranega ročaja za varnost in udobje pri delu. BDCCF12N baterijska svetilka Vsestranska 12V LED baterijska svetilka Z glavo svetilke, ki jo je mogoče zasukati do 90 °, je svetlobni snop prilagodljivo nastavljiv. Število LED: 9 Gimijast oprijem Čas delovanja: do 6 ur BDCDS12N 12-voltni akumulatorski brusilnik Velikost brusne plošče: 92x92 mm Napajanje: Brezžično Tip izdelka: Trikotni brusilnik Hitrost brez obremenitve: 11000 min-1 Napetost akumulatorja: 12 Ergonomski
BlackDecker BDCK123S2S 4 delni set akumulatorskega orodja
BlackDecker BDCK123S2S 4 delni set akumulatorskega orodja
250,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka