City e-Cruiser električni skiro Cobra 2000

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Električni skiro Cobra 2000 - zmogljiv in kompakten električni skiro za vsestransko mobilnost. Zložljiv in prenosen. Skiro je omejen na hitrost 25 km/h, maksima... Preberi cel opis
1.316,98 €
PAKETNA PONUDBA

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena 25. 04. 2024 ob 07:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Telekom Slovenije ponudbi
Ponudba trgovine Telekom Slovenije za izdelek City e-Cruiser električni skiro Cobra 2000. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Doseg (v km)
60
Moč motorja (v W)
2000
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02152408
Prijavi napako
Električni skiro Cobra 2000 - zmogljiv in kompakten električni skiro za vsestransko mobilnost. Zložljiv in prenosen. Skiro je omejen na hitrost 25 km/h, maksimalna hitrost, ki jo lahko doseže pa je 70 km/h. Doseg e-skiroja je do 60 km. Moč motorja – 2 × 1000 W. Ima vgrajeno zmogljivo litijevo baterijo (Li – super power) – 60V – 18 Ah. E-skiro ima sprednje in zadnje vzmetenje in tako nudi udobno vožnjo na neravnih površinah. Opremljen je z disk zavorami, spredaj in zadaj. Velikost gum je 10''. Ima pregleden LED displej s prikazovalnikom hitrosti, dosega, moči baterije, luči itd. Opremljen je tudi s sprednjo in zadnjo lučjo. Za vse e-skiroje iz družine Cobra zagotavljamo garancijo in servis ter nadomestne dele.
City e-Cruiser električni skiro Cobra 2000
City e-Cruiser električni skiro Cobra 2000
1.316,98 €
v Telekom Slovenije

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka