Robbo električni skiro NEXT 10 PRO

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Občutek vožnje z električnim skirojem Robbo NEXT PRO je edinstven. Podajte se na spontano pustolovščino brez omejitev! Izjemni pospeški (visok navor) in dobra amortizacij... Preberi cel opis
1.199,00 €
PAKETNA PONUDBA
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preverite dobavni rok

Cena je bila osvežena danes ob 22:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o ECE ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 3-5 dneh Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:19.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Proizvajalec
Barva
Čas polnjenja (v h)
9
Dodatne lastnosti
Doseg (v km)
60
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01458952
Prijavi napako
Občutek vožnje z električnim skirojem Robbo NEXT PRO je edinstven. Podajte se na spontano pustolovščino brez omejitev! Izjemni pospeški (visok navor) in dobra amortizacija vas ne bodo pustili hladne. 800W 52V (maks 1200W) motor je dva do trikrat več, kot ponujajo drugi standardni električni skiroji. Z večjo močjo in večjim navorom bodo boljši tudi pospeški, vožnja bo bolj dinamična, prav tako pa bo kot vzpona precej večji od skirojev z nižjo močjo in nižjim navorom. Tako boste brez težav prevozili tudi večje vzpone, ki jih boste morali premagovati na poti. 52V baterija bo poskrbela za velik pretok moči v motorje, kar vam bo pri vožnji dalo izjemen občutek. Kvalitetni in ergonomsko oblikovani ročaji bodo pravi balzam za vaše roke, saj bo tudi daljša vožnja udobna in neboleča.DO 60 KM POTI Z ENIM POLNJENJEMZ Robbo Next 10 PRO boste lahko v idealnih pogojih prevozili tudi do 60 km z enim polnjenjem.LAHEK, KOMPAKTEN, UDOBEN IN MOČAN HKRATIE skiroji Robbo NEXT so prava kombinacija moči, dosega, teže, udobja. Pri tehnologiji nismo iskali kompromisov. Posegli smo po najboljših komponentah priznanih proizvajalcev. Zato so izkoristki in življenjske dobe NEXT skirojev visoke in daljše od standardnih nizkocenovnikov. Ogrodje in zložljivi del, ki sta pogosto kritična komponenta nizkocenovnikov, sta izjemno odporna in testirana za največje obremenitve.ZADNJI POGONKdor je že preizkusil vožnjo s skirojem na zadnji pogon, bo znal povedati, da je vožnja s pogonom zadaj veliko prijetnejša, kot če vas skiro vleče s sprednjim pogonom. Pogon zadaj dejansko poganja skiro, medtem ko sprednji pogon vleče celotno težo za sabo.POPOLNOMA ZLOŽLJIV IN PRILAGODLJIVPoleg tega pa je NEXT 10 PRO izjemno fleksibilen, saj ima nastavljivo višino krmila (od 88cm do 115 cm), zložljiv krmilni drog in, za razliko od standardnih skirojev, tudi zložljive ročaje (ožje dimenzije zložene naprave). Tako se bodo uporabniki nižje rasti in višji vozniki peljali udobno in vzravnano.VZMETENJE SPREDAJ + ZADAJUdobje v vožnji je vsekakor eden najpomembnejših dejavnikov, ki vplivajo na izbiro modelov. Vsi NEXT modeli imajo tovarniško vgrajeno kvalitetno vzmetenje spredaj in zadaj. Tako bo vožnja izjemno udobna in mehka. Ne boste čutili vsake nepravilnosti v terenu in boste prišli na cilj spočiti.AKRILIČNE LED LUČISerija NEXT ima vgrajene LED luči spredaj in zadaj, kar omogoča dober pregled in vidnost ob nočnih potepih s skirojem. Ob strani pa električni skiro krasijo inovativne akrilične led luči, kar pripomore k vidljivosti in atraktivnemu izgledu.KVALITETNE IN ODPORNE GUMEVgradili smo najboljše, da bi se izognili nepotrebni menjavi pnevmatik. V vseh NEXT PRO modelih so vgrajene kvalitetne zračnice in gume, ki bodo prispevale k dodatnemu udobju pri vožnji.
Robbo električni skiro NEXT 10 PRO
Robbo električni skiro NEXT 10 PRO
1.199,00 €
v ECE

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka