Otroški nahrbtnik Deuter, Waldfuchs 10 l – turmeric-corn

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Nahrbtnik Waldfuchs 10 je zasnovan za otroke od treh let naprej, ki pri svojem odkrivanju sveta potrebujejo družabnika s številnimi funkcijami. Izjemno odporen nahrbtnik ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena danes ob 22:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o agatinsvet.si ponudbi
Ponudba trgovine agatinsvet.si za izdelek Otroški nahrbtnik Deuter, Waldfuchs 10 l – turmeric-corn. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX020CCABB
Prijavi napako
Nahrbtnik Waldfuchs 10 je zasnovan za otroke od treh let naprej, ki pri svojem odkrivanju sveta potrebujejo družabnika s številnimi funkcijami. Izjemno odporen nahrbtnik z mehkimi ramenskimi trakovi ter številnimi zankami ne bo prišel prav le v gozdnem vrtcu ali šoli, temveč vsakič, ko bo otrok zapustil varnost vašega doma. Spoznavanje okolice vzame veliko časa, včasih tudi cel dan. Ko se otroci utrudijo, bodo iz nahrbtnika preprosto povlekli podlogo za sedenje in bodo tako na suhem. Iz stranskega žepa bodo vzeli steklenico z vodo, iz notranjega žepa pa prigrizek za hitro dopolnitev energije. V gozdu ga boste našli z lahkoto, saj vključuje odsevno luč, ki se pritrdi na eno od zank.Nahrbtnik je izjemno odporen z mehko oblazinjenim hrbtiščem. Ima mehke ramenske trakove in nastavljiv prsni trak. Razpolaga s številnimi žepi. Na nahrbtniku boste našli raztegljiv notranji žep, notranji žepek za dragocenosti ter dva raztegljiva stranska žepa, na primer za 0,5-litrsko steklenico. Na nahrbtniku je imenska tablica, v notranjosti pa podloga za sedenje. Na nahrbtnik je prišita zanka za odsevno lučko in druge zanke različno opremo.Parametri:- Aktivnost: mestna moda, lahko pohodništvo, treking in pohodništvo- Material: reciklirani poliester 600D- Sistem H2O: nezdružljiv- Dežni plašč: brez dežnega plašča- Pokrov nahrbtnika: trden- Ledveni pas: brez- Držalo za čelado: nima- Dimenzije: 35 x 25 x 15 cm- Garancija: 24 mesecevLegendarno podjetje Deuter je bilo ustanovljeno v Augsburgu v Nemčiji že leta 1898, svoje nahrbtnike, spalne vreče in dodatke tako izdeluje že dolgih 130 let.. V tem času je pridobilo nešteto izkušenj tudi po zaslugi tesnega sodelovanja z najboljšimi plezalci v zgodovini. Hermann Buhl, Peter Habeler, Gerlinde Kaltenbrunner. Skupina odličnih osebnosti. Ravno spoznanja, zbrana v najzahtevnejših razmerah, predstavljajo glavni razlog, zakaj se nahrbtniki Deuter odlikujejo po prvovrstni kakovosti in funkcionalnosti.
Otroški nahrbtnik Deuter, Waldfuchs 10 l – turmeric-corn
Otroški nahrbtnik Deuter, Waldfuchs 10 l – turmeric-corn
41,49 €
v agatinsvet.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka