BigBlue prenosni solarni paneli, 200W

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Odločite se za ekološke rešitve, varčujte z električno energijo in plačujte nižje račune. Fotovoltaični panel BigBlue B446 vam omogoča uporabo prosto dostop... Preberi cel opis
399,90 €
1-14 dni
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Kmalu na zalogi. Dobavljivo v 1 - 14 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o GoSport.si ponudbi
Ponudba trgovine GoSport.si za izdelek BigBlue prenosni solarni paneli, 200W. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Moč (W)
200
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX020BCBAF
Prijavi napako
Odločite se za ekološke rešitve, varčujte z električno energijo in plačujte nižje račune. Fotovoltaični panel BigBlue B446 vam omogoča uporabo prosto dostopne sončne energije. Njegova učinkovitost je več kot 20 %, njegova izhodna moč pa doseže do 200 W. Poleg tega je zaradi zložljive zasnove izdelka njegov prevoz veliko lažji.

Pridobite električno energijo iz sonca. Fotonapetostni paneli BigBlue z monokristalnimi celicami imajo visok izkoristek, ki presega 20 %. To pomeni, da delujejo izjemno učinkovito in stabilno. Z njegovo pomočjo lahko brez težav napolnite svojo elektrarno. Ni vam treba skrbeti, da vam bo zmanjkalo energije!

Se odpravljate na kampiranje ali izlet? Vzemite solarno ploščo s seboj in uživajte v skoraj neomejenem dostopu do električne energije, kjer koli ste. Za izdelek je značilna zložljiva zasnova, zaradi katere vam njegov prevoz ne bo povzročal težav. Dimenzije B446 po zložitvi so le 530x530x60 mm.

Fotovoltaični panel B446 je opremljen s posebnimi nosilci, ki omogočajo, da ga nastavite pod optimalnim kotom. Tako lahko iz sonca črpate še več energije. Poleg tega je v kompletu priložen kabel za enosmerni tok s priključkom Anderson in komplet priključkov 10 v 1, tako da lahko izdelek preprosto priključite na elektrarno.

Fotonapetostna plošča
Kabel za enosmerni tok z Andersonovim priključkom
Komplet priključkov 10 v 1
Uporabniški priročnik
BigBlue prenosni solarni paneli, 200W
BigBlue prenosni solarni paneli, 200W
399,90 €
v GoSport.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka