Canon Binocular 8x20 IS Daljnogled

Canon Binocular 8x20 IS Daljnogled

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Kompakten in s težo le 420 g je ta daljnogled najlažji v Canonovih serijah s stabilizatorjem slike z 8-kratno povečavo, ki zago... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:52.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o tonerpartner.si ponudbi
Ponudba trgovine tonerpartner.si za izdelek Canon Binocular 8x20 IS Daljnogled. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02057246
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Kompakten in s težo le 420 g je ta daljnogled najlažji v Canonovih serijah s stabilizatorjem slike z 8-kratno povečavo, ki zagotavlja uporabno moč za vsakodnevno uporabo. Jasnost, ki jo lahko vidite: Visokokakovostna Canonova porro prizma optika omogoča 8-kratno povečavo skupaj z izjemno ostrino in nizkim popačenjem zahvaljujoč premazu Super Spectra in steklu brez svinca. Super stabilen stabilizator slike: Canonova tehnologija stabilizatorja slike, enaka tisti, ki se uporablja v objektivih fotoaparatov Canon, zmanjša tresenje in izboljša jasnost z zmanjšano obremenitvijo oči pri dolgotrajnem opazovanju. Udobno in priročno: Zasnovan tako, da je lahek, vendar z udobnim rokovanjem z velikim, otipljivim kolescem za ostrenje, nastavljivimi okularji in nastavitvijo dioptrije, ki ustreza zahtevam vida posameznika. Moč na dosegu roke: Daljnogled, ki ga napaja ena baterija CR123A, ki zagotavlja do 12 ur stabilizacije slike, je vedno pripravljen na delo, ko ga potrebujete. Tehnični podatki: Vrsta daljnogleda: Prizma Povečava: 8x Efektivni premer leče objektiva: 20 mm Realno vidno polje: 6,6° Navidezno vidno polje: 49,5° Vidno polje na 1000 m: 115 m Konstrukcija leče objektiva: 3 elementi v 2 skupinah Konstrukcija leče okularja: 4 elementi v 3 skupinah Izravnalnik dvojnega polja Premer izhodne zenice: 2,5 mm Razdalja od očesa: 13,5 mm Vrsta prizme: prizma Porro I Premaz leče: Super Spectra premaz Sistem ostrenja: premikanje leče objekta Način ostrenja: Ročno ostrenje Metoda korekcije dioptrije: Obroč za korekcijo dioptrije Območje korekcije dioptrije: ±5,9 m-1 (dioptrij) Najmanjša razdalja ostrenja (pribl.): 2,0 mm Sistem za stabilizacijo slike: premik leče Korekcijski kot: +/- 0,9° Sistem za zaznavanje tresenja: žiroskopski senzor Aktivacija stabilizatorja slike: stikalo s pritiskom na gumb (5 min neprekinjenega delovanja) Vir napajanja: 1x CR123A litijeva baterija Življenjska doba baterije: +23°C približno 12 ur, -10°C približno 8 ur (z uporabo alkalnih baterij) Indikator napolnjenosti baterije: Da (LED) Pogoji delovanja: -10°C do 40°C, 90% vlažnost Dimenzije: 11,8x14,2x6,9 cm (ŠxVxG) Teža (brez baterije): 420 g
Canon Binocular 8x20 IS Daljnogled
Canon Binocular 8x20 IS Daljnogled
564,09 €
v tonerpartner.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka