CANON DALJNOGLED 15X50 IS

CANON DALJNOGLED 15X50 IS

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
# Naziv Daljnogled # Model Canon 15x50 IS # Povzetek Daljnogled s Canon-ovo tehnologijo stabiliziranja slike, ki omogoča mirno sliko kljub veliki povečavi. Je vodoodporen... Preberi cel opis
1.274,16 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:56.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o tonerpartner.si ponudbi
Ponudba trgovine tonerpartner.si za izdelek CANON DALJNOGLED 15X50 IS. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Povečava (v x) Ta podatek Vam pove večkratnik povečave, ki ga daljnogled omogča. Tudi tukaj da je več = boljše, saj daljnogledi z večjo povečavo omogočajo boljše opazovanje tudi bolj oddaljenih predmetov.
15 x
Premer leče (v mm)
50 mm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0016D201
Prijavi napako
# Naziv Daljnogled # Model Canon 15x50 IS # Povzetek Daljnogled s Canon-ovo tehnologijo stabiliziranja slike, ki omogoča mirno sliko kljub veliki povečavi. Je vodoodporen, kar omogoča uporabo v dežju ali na jahti. Telo je oblečeno v gumo za boljši oprijem. # Povečava 15x # Premer objektiva leče 50 mm (rezultat je svetlejša slika) # Očesni relief 15 mm # Vidno polje Na 1000m je 79m # Stabilizator slike Da # Napajanje 2 x AA bateriji za stabilizator slike # Barva Črna # Teža 1200 g
CANON DALJNOGLED 15X50 IS
CANON DALJNOGLED 15X50 IS
1.274,16 €
v tonerpartner.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka