Univerzalni okenski komarnik - mreža proti komarjem 180x150cm črna

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Univerzalni okenski komarnik - mreža proti komarjem 180x150cm črnaKomarnik je odlična rešitev proti mrčesu, ki želi priti v vaš dom. Zagotovil vam bo udobje, o katerem sa... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 14:27.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mojaoprema.si ponudbi
Ponudba trgovine mojaoprema.si za izdelek Univerzalni okenski komarnik - mreža proti komarjem 180x150cm črna. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta
Za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02055739
Prijavi napako
Univerzalni okenski komarnik - mreža proti komarjem 180x150cm črnaKomarnik je odlična rešitev proti mrčesu, ki želi priti v vaš dom. Zagotovil vam bo udobje, o katerem sanjate, še posebej ponoči.Narejena je bila iz poliestra. Lahko se pere, lika in kroji na poljubno velikost.Dodatno je na mrežo pritrjen samolepilni ježek črne barve, ki olajša montažo in demontažo mreže. Razmastite površino Izrežite in prilepite Velcro Velcro pustite pritrjen na okvir približno 2 uri Namestite mrežo proti komarjem Po potrebi odstranite material, ki štrli čez okvir Ne pozabite, da mreža ne sme biti pretesna Visoka kvaliteta Iz poliestra Velikost: 180x150 cm Črna barva Dolžina lepilnega traku: 660 cm Mrežica z zelo fino mrežico Zagotavlja zelo visoko preglednost Enostaven za sestavljanje Možna montaža na okno, balkon ali vhodna vrata Večstopenjsko, pranje na 30° Črna barva Komarnik za okno 180x150 cm Samolepilni ježki
Univerzalni okenski komarnik - mreža proti komarjem 180x150cm črna
Univerzalni okenski komarnik - mreža proti komarjem 180x150cm črna
6,99 €
v mojaoprema.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka