AV Sprejemnik Arcam AVR5

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
HiFi in hišni kino visoke kakovosti s 4K podporo.OpisAV sprejemnik Arcam AVR5 s 4K podporo in ojačitevijo razreda ABAV sprejemnik Arcam AVR5 – bogata muzikalnost + impres... Preberi cel opis
2.399,00 € -13 %
2.099,00 €
2-7 dni
-13 %2.399,00 €
+ stroški dostave
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o AV-PLANET ponudbi
Ponudba trgovine AV-PLANET za izdelek AV Sprejemnik Arcam AVR5. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01FFBC6A
Prijavi napako
HiFi in hišni kino visoke kakovosti s 4K podporo.OpisAV sprejemnik Arcam AVR5 s 4K podporo in ojačitevijo razreda ABAV sprejemnik Arcam AVR5 – bogata muzikalnost + impresiven zvok = osupljiv realizemAV sprejemnik AVR5 je visokozmogljiv avdio/vizualni sprejemnik, ki zagotavlja osupljiv realizem za vrhunsko izkušnjo domačega kina. Z izvornim 12-kanalnim dekodiranjem impresivnega zvoka iz Dolby Atmos in DTS:X lahko AVR5 zagotovi neverjetne cinefilske izkušnje.Zasnovan s strastjo do glasbe in filmovAV sprejemnik Arcam AVR5 je zasnovan s strastjo do glasbe in filmov ter oboje oživi z resnično visoko zvestobo. Arcam AVR5 ima predimenzioniran napajalnik in transformator za realno močjo in z nizkim šumom. 7 kanalov ojačevanja razreda AB temelji na stereo ojačevalnikih Arcam, kar zagotavlja muzikaličnost, ki se sicer ne sliši iz drugih AV sprejemnikov.

Sprejemnik Arcam AVR5 – terminal s pozlačenimi kontakti

Realna moč z veliko rezerve kot pri klasičnih Hi-Fi ojačevalnikihZmore 80W prave sinusne moči na kanal ob predvajanju celotnega frekvenčnega območja pri impedanci 8 ohm. Pri gnanih 7 kanalih je moč še vedno zavidljivih 60W na kanal. Gre za ojačitev z veliko dinamike in ne kot smo vajeni pri klasičnih AV ojačitvah ojačitvah, kjer ostanemo ravnodušni, ko želimo slišati globino in širino zvoka.Če želite še več, lahko dodate močnostni ojačevalec, saj poseduje vrhunski predojačevalni sklop.Vrhunski zvok in obenem odlična funkcionalnostAV sprejemnik Arcam AVR5 je omrežna komponenta, kar pomeni, da vsebuje vse sodobne funkcije povezovanja. Preko brezplačne aplikacije za vaš telefon, boste tako lahko dostopali do internetnih radijev, pretočnih servisov ali sestavili večsobni avdio sistem. Poseduje še Airplay 2 in je Roon Ready, kar boste pozdravili pravi avdiofili.Za tiste bolj klasične uporabnika pa bo zanimiv tudi navaden radio iz zraka. Vgrajen je analogni FM in digitalni DAB sprejemnik.AV Sprejemnik Arcam AVR11 – lastnosti2x80W / 7x60W sinusne moči pri 8 ohm – vsi kanali klasa AB
Dolby Atmos, DTS:X 7.1.4 dekodiranje
7 vhodov HDMI, 2 izhoda HDMI, združljiv z eARC
HDMI 2.0b s HDCP2.2
Vsi vhodi podpirajo 4K@60fps
Podpira Dolby Vision, HDR10+, HDR10 in HLG
Vključuje korekcijo sobe Dirac Live®
Dvojni ESS 9026PRO avdiofilski DAC z ESS regulatorji referenčne napetosti
7 kanalov ojačevanja moči razreda AB
Wi-Fi / Ethernet, RS232 in IR nadzor
DAB in FM radio
Vgrajen Google Chromecast® za pretakanje zvoka
Apple® Airplay2
Bluetooth aptX®HD
Brezplačna aplikacija MusicLife za iOS in Android UPnP
Podpira MQA
Roon ready
Dirac Live – akustična umeritev v vsak prostorZmogljivost in glasbenost je mogoče zagotoviti z vključeno optimizacijo sobe Dirac Live®, do katere lahko takoj dostopate z integriranim pretakanjem z uporabo Apple®Airplay2, Google Chromecast®, Bluetooth z aptX®HD, Spotify Connect, Tidal Connect in UPnP z aplikacijo MusicLife. Dirac Live® Bass Control združuje meritve in podatke o lokaciji iz vsakega nizkotonca ter glavnih zvočnikov, da ugotovi, kako se nizki toni sistema porazdelijo po prostoru. Dirac Live® Bass Control je na voljo za doplačilo. Za več informacij o ceni nas pokličite.Arcam – ko je prav, zveni resničnoArcam obstaja iz enega preprostega razloga: da v življenje ljudi prinese najboljši možni zvok, bodisi iz filmov ali njihove najljubše glasbe. Predani so inženirskim izdelkom, ki zagotavljajo tako resnično zvočno zmogljivost, da vas poveže s glasbo in vas popelje v svet filmov.
AV Sprejemnik Arcam AVR5
AV Sprejemnik Arcam AVR5
2.099,00 €
v AV-PLANET

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka