8K AV procesor Arcam AV41

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
high-end avdio/vizualni 9.1.6 procesor.OpisHigh End 8K AV procesor Arcam AV41 ima 9.1.6 procesiranje zvoka.8K AV procesor Arcam AV41 – bogata muzikalnost + impresiven zvo... Preberi cel opis
5.999,00 €
2-7 dni
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:36.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o AV-PLANET ponudbi
Ponudba trgovine AV-PLANET za izdelek 8K AV procesor Arcam AV41. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01FFBC6B
Prijavi napako
high-end avdio/vizualni 9.1.6 procesor.OpisHigh End 8K AV procesor Arcam AV41 ima 9.1.6 procesiranje zvoka.8K AV procesor Arcam AV41 – bogata muzikalnost + impresiven zvok = osupljiv realizemArcam AV41 je visoko zmogljiv avdio/vizualni procesor, ki zagotavlja osupljiv realizem za vrhunsko izkušnjo domačega kina. Z izvornim 16-kanalnim dekodiranjem impresivnega zvoka iz Dolby Atmos, DTS:X in Auro-3D, zagotovi neverjetne cinefilsko in avdiofilsko izkušnjo v sodelovanju z močnostnimi ojačevalniki. Predlagamo uravnoteženo povezavo med procesorjem in končno stopnjo.Zasnovan s strastjo do glasbe in filmovHigh End Arcam AV41 je zasnovan s strastjo do glasbe in filmov. Ponaša se z uravnoteženimi izhodi XLR za vseh 16 kanalov za zagotavljanje najvišje kakovosti analogne povezave z močnostnimi ojačevalniki.

8K AV Procesor Arcam AV41

Vrhunski zvok in obenem odlična funkcionalnostArcam AV41 je omrežna komponenta, kar pomeni, da vsebuje vse sodobne funkcije povezovanja. Preko brezplačne aplikacije za vaš telefon, boste tako lahko dostopali do internetnih radijev, pretočnih servisov ali sestavili večsobni avdio sistem. Poseduje še Airplay 2 in je Roon Ready s podporo MQA, kar boste pozdravili pravi avdiofili.High End 8K AV procesor Arcam AV41 – lastnosti16 kanalov Dolby Atmos, DTS:X & AURO-3D dekodiranja
7 vhodov HDMI, 3 izhodi HDMI, vključno z cono 2, združljiv z eARC
HDMI 2.1 s HDCP2.3
Vsi vhodi podpirajo 8K@60fps in 4K@120fps
Podpira Dolby Vision, HDR10+, HDR10 in HLG
Vključuje korekcijo sobe Dirac Live®
Pripravljen za Dirac Live Bass Control*
Dvojni ESS 9026PRO avdiofilski DAC z ESS regulatorji referenčne napetosti
16 breztransformatorskih uravnoteženih XLR izhodnih kanalov
Združuje se z močnostnimi ojačevalniki PA720, PA240 in PA410
Wi-Fi / Ethernet, RS232 in IR nadzor
Vgrajen Google Chromecast® za pretakanje zvoka
Apple® Airplay2
Bluetooth aptX®HD
Brezplačna aplikacija MusicLife za iOS in Android UPnP
Roon Ready in podpira MQA
Dirac LiveZmogljivost in glasbenost je mogoče zagotoviti z vključeno optimizacijo sobe Dirac Live®, do katere lahko takoj dostopate z integriranim pretakanjem z uporabo Apple®Airplay2, Google Chromecast®, Bluetooth z aptX®HD, Spotify Connect, Tidal Connect in UPnP z aplikacijo MusicLife. Dirac Live® Bass Control združuje meritve in podatke o lokaciji iz vsakega nizkotonca ter glavnih zvočnikov, da ugotovi, kako se nizki toni sistema porazdelijo po prostoru. Dirac Live® Bass Control je na voljo za doplačilo. Za več informacij o ceni nas pokličite.Arcam – ko je prav, zveni resničnoArcam obstaja iz enega preprostega razloga: da v življenje ljudi prinese najboljši možni zvok, bodisi iz filmov ali njihove najljubše glasbe. Predani so inženirskim izdelkom, ki zagotavljajo tako resnično zvočno zmogljivost, da vas poveže s glasbo in vas popelje v svet filmov.
8K AV procesor Arcam AV41
8K AV procesor Arcam AV41
5.999,00 €
v AV-PLANET

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka