Hladilna podloga Keep Cool - D 50xŠ 40 cm

Hladilna podloga Keep Cool - D 50xŠ 40 cm

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Pomagajte vašemu ljubljenčku, da se bo dobro počutil kljub visokim temperaturam, ker ni vedno dosegljiva ali možna osvežitev s skokom v hladno vodo. Položite podlogo enos... Preberi cel opis
9,19 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
13,18 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 14:29.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoohit.si ponudbi
Ponudba trgovine zoohit.si za izdelek Hladilna podloga Keep Cool - D 50xŠ 40 cm. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F86306
Prijavi napako
Pomagajte vašemu ljubljenčku, da se bo dobro počutil kljub visokim temperaturam, ker ni vedno dosegljiva ali možna osvežitev s skokom v hladno vodo. Položite podlogo enostavno na hladno mesto in namestite nanjo vašega štirinožca. Hladilna blazina za psa se bo počasi ohlajala in tako pomagala vašemu psu uravnavati njegovo telesno temperaturo. Hladilna podloga z malim belim odtisom psa/mačke je še posebno primerna kot podloga za hlajenje v ustrezni mehki postelji ali kot mehka hladna podlaga na trdih tleh. Hladilna podloga Keep Cool daje vašemu ljubljenčku prijeten in dober občutek v poletnih temperaturah. Podloga je primerna tudi za na pot, lahko jo enostavno zložite in brez težav uporabite tudi npr. v kavarni ali med potovanjem z avtomobilom. Za čiščenje lahko hladilno blazino enostavno obrišete po zgornji površini z vlažno krpo in nevtralnim čistilnim sredstvom. Hladilna podloga Keep Cool na kratko: Hladilna podloga za majhne in srednje velike pse ter mačke Uporabna kot podloga v mehke postelje Dve ločeni hladilni coni preprečujeta izpodrivanje hladilnega gela v notranjosti podloge Prostorsko varčno zložljiva: za shranjevanje lahko majhno različico zložite 1x na sredini, veliko različico pa celo 2x. Hitro pripravljena za uporabo Odbija vodo in umazanijo Enostavno čiščenje, brisanje z vlažno krpo Ljubek motiv psa/mačke Barva: modra Material: poliesterska tkanina Na voljo v 2 velikostih: Mala varianta: skupne mere D 50xŠ 40xV 0,5 cm, idealna za majhne pse in mačke Velika varianta: skupne mere D 90xŠ 50xV 0,5 cm, idealna za srednje velike pse Namig: Porazdelite polnitev hladilne podloge pred prvo uporabo z vašimi prsti. Hranite hladilno podlogo v hladnem in suhem prostoru in jo zaščitite pred direktno sončno svetlobo. Opazujte vašo žival med ležanjem na hladilni podlogi, da se ne podhladi. Hladilna podloga ni odporna na žvečenje in grizenje in se lahko zato poškoduje. Preprečite stik izdelka z ostrimi predmeti in pred vsako uporabo preverite površino. Izdelka ne uporabljajte, če je površina poškodovana. Uporabljeni materiali so neškodljivi. Ne perite v pralnem stroju.
Hladilna podloga Keep Cool - D 50xŠ 40 cm
Hladilna podloga Keep Cool - D 50xŠ 40 cm
9,19 €
v zoohit.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka