ECOSUN IR sevalni paneli U+ 1000W

ECOSUN IR sevalni paneli U+ 1000W

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Na prijetno počutje v prostoru ne vpliva le temperatura zraka v prostoru, ampak tudi temperatura površin v prostoru, predvsem temperatura tal in ste... Preberi cel opis
264,00 €
1-10 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek ECOSUN IR sevalni paneli U+ 1000W. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dolžina (cm)
119
Moč (W)
1000
Teža (kg)
13
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F85E35
Prijavi napako
Na prijetno počutje v prostoru ne vpliva le temperatura zraka v prostoru, ampak tudi temperatura površin v prostoru, predvsem temperatura tal in sten, predmetov, tudi stropa. Medtem ko tradicionalni konvekcijski sistemi ogrevanja ogrevajo neposredno zrak v prostoru, ostajajo površine tal in sten v prostoru hladne, kar negativno vpliva na bivalno udobje. IR sevalni paneli pa ne ogrevajo direktno zraka v prostoru, ampak ogrevajo površine (tla, stene, predmete v prostoru). Ker so predmeti okoli vas razgreti, občutite isti nivo udobja pri 2–3 stopinjah nižji temperaturi zraka v prostoru kot pri konvekcijskem načinu ogrevanja skoraj nična, kar pa ustvarja zdravo klimo v prostoru.

Pri klasičnem konvekcijskem ogrevanju toplota ni enakomerno porazdeljena po prostoru, kar negativno vpliva na udobje in ekonomičnost sistema. Ker zrak nenehno kroži v prostoru, to povzroča tudi dvigovanje prahu. Prav tako ti sistemi pogosto izsušujejo zrak, ta problem se rešuje tako, da zrak vlažimo, s tem pa omogočimo idealne pogoje za nastanek pršic in plesni. IR paneli blagodejno vplivajo na zdravje in počutje ljudi.

Pri IR ogrevanju je toplota enakomerno porazdeljena po prostoru, kar ustvarja prijeten občutek toplote. Prav tako v tem primeru ni kroženja zraka in s tem dvigovanja prahu, tako je možnost za nastanek plesni in pršic skoraj nična, kar pa ustvarja zdravo klimo v prostoru. Na skici lahko vidite kako delovanje IR Sevalni Paneli EcoSun U+ in kako konvekcijski radiator.

Poleg potrebujete tudi dober termostati, s katerim vse skupaj upravljate tako kot želite. Lahko izbirate med analognim, digitalnim in WiFi.

enostavna montaža
brez vzdrževanja
popolnoma neslišno delovanje
vsa energija se pretvori v toploto – ni izgub
5 let garancije
so za vse vrste prostorov
hrapava površina
nizka začetna investicija, ki je lahko v več fazah (prostor po prostor)
panele krmilite s termostati, dobavljivi so tako analogni, digitalni kot tudi termostati, ki jih lahko krmilite na daljavo s pomočjo pametnih telefonov (Wifi ali GSM protokol)
primerni za osnovno ali dodatno ogrevanje vseh vrst prostorov
1 m priključnega kabla brez vtikača
dimenzija 85 × 119 × 3 cm
ECOSUN IR sevalni paneli U+ 1000W
ECOSUN IR sevalni paneli U+ 1000W
264,00 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka