KLARSTEIN infrardeča grelna plošča Hot Spot Crystal IR

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Prijetna toplota za relaksacijo v kopalnici. Infrardeči grelnik Klarstein Hot Spot Crystal IR prinese toploto v vsak prostor na zelo efektiven in prostorsko varčen način.... Preberi cel opis
286,80 €
2-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
302,79 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 7-10 dneh Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:01.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek KLARSTEIN infrardeča grelna plošča Hot Spot Crystal IR. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dolžina (cm)
120
Moč (W)
850
Teža (kg)
12
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00A77708
Prijavi napako
Prijetna toplota za relaksacijo v kopalnici. Infrardeči grelnik Klarstein Hot Spot Crystal IR prinese toploto v vsak prostor na zelo efektiven in prostorsko varčen način.

Stenski infrardeči grelnik Klarstein Hot Spot Crystal IR prinese ogrevanje s sodobno infrardečo kurilno tehnologijo IR Comfort Heat. Velika ravna grelna plošča velikosti 45 x 120 cm se lahko obesi direktno na steno, pri čemer predstavlja maksimalno prostorsko rešitev ogrevanja. zahvaljujoč konstrukciji, ki je odporna proti špricanju vode po IP24, je naprava idealna za kopalnice, ki jo istočasno dopolnjuje zahvaljujoč vgrajenim držalom za brisače. Z močjo 850 W segreva vlažne prostore s površino do 20 m² , in širi zelo prijetno infrardečo toploto. Ogrevalna plošča je izredno efektivna in takoj širi toploto, ker ogreva neposredno osvetljene osebe in predmete brez tega, da bi prej moral segreti zrak. Grelnik je torej idealna izbira za alergike, ker ne dviguje praha. Termostat se lahko nastavi na temperature v mejah od 5 do 40 °C . Tedenski merilec časa omogoča programiranje časa ogrevanja po vaši želji vsak dan v tednu - tako je prijetno ogreta kopalnica vedno zajamčena. Vse nastavitve se lahko naredijo direktno na LED plošči grelnika ali udobno z daljincem. Infrardeči grelnik Klarstein Hot Spot Crystal IR je izreden ne samo s svojo tehnologijo, ampak prepriča tudi s svojim dizajnom. Njegova zaobljena površina je kompletno prekrita s odpornim slojem črnega stekla debeline 0,8 mm, ki vsaki kopalnici doda luksuzni pridih.

Infrardeča grelna plošča poskrbi za prijetno toploto v kopalnici vsak dan v tednu!

Vsebina pošiljke:
1 x grelna plošča
1 x montažni material
1 x daljinski upravljalnik
1 x navodila za uporabo v nemščini (naslednji jezik: angleški)
KLARSTEIN infrardeča grelna plošča Hot Spot Crystal IR
KLARSTEIN infrardeča grelna plošča Hot Spot Crystal IR
286,80 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka