E-flite T-28 Trojan 1,2m Smart PNP

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Značilnosti:

Trojan T-28 z razponom 1,2 m je opremljen s pogonom in servomotorji. Napajalni sistem je združljiv z baterijami LiPol 3S in 4S in vključuje 850K AC... Preberi cel opis

376,98 € -1 %
373,86 €
-1 %376,98 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:12.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o rajzaigrace.si ponudbi
Ponudba trgovine rajzaigrace.si za izdelek E-flite T-28 Trojan 1,2m Smart PNP. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F37E06
Prijavi napako

Značilnosti:

Trojan T-28 z razponom 1,2 m je opremljen s pogonom in servomotorji. Napajalni sistem je združljiv z baterijami LiPol 3S in 4S in vključuje 850K AC motor in 70A Smart Lite krmilnik, zaradi česar je sposoben športnega letenja v rokah vmesnih pilotov z uporabo baterij LiPol 3S ali letenja pri višjih hitrostih in izvajanju akrobacije z višjimi pilotsko energijo, če uporabljate LiPol 4S.

Če uporabljate združljiv sprejemnik Spektrum s SMART telemetrijo in baterijo, lahko krmilnik Smart Lite zagotavlja vrsto telemetričnih podatkov v realnem času, vključno s hitrostjo motorja, tokom, napetostjo baterije in drugim, z združljivim oddajnikom Spektrum, opremljenim s Spektrum AirWare™. .

Model je izdelan iz trpežnega EPO materiala, površina ima številne modelne detajle, vključno z linijami plošč, armaturno ploščo in figuro pilota, prav tako je izdelan v ikonični rdeče-beli barvi z risbo na premcu in kamuflažo. shema. Vgrajeno je električno 3-kolesno zložljivo podvozje, vključno s pokrovi šasije, modelnim 3-krakim propelerjem s stožcem in loputami.

Lastnosti T-28 Trojan 1,2m

Enostavna končna montaža
Za nadzor je treba dodati 6-kanalni oddajnik in sprejemnik
Lopute so nameščene
Vgrajeno je zložljivo električno ohišje
Zmogljiv AC motor 850Kv, 14P
Avian Lite 70A AC krmilnik s telemetrijo
7 kosov Spectrum Micro serv ž30
Priporočena LiPol baterija 3S - 4S LiPol
Dolgotrajen material Z-Foam™
Barvanje ameriške mornarice
Realistična 3-kraki propeler in model motorja
Realistična pilotska kabina in pilotska figura

SMART tehnologija

T-28 Trojan 1,2 m je opremljen z ekskluzivnim krmilnikom Spektrum ™ Avian ™ Smart Lite, ki lahko v realnem času zagotovi obilico telemetričnih podatkov, povezanih z elektroenergetskim sistemom, vključno s hitrostjo motorja, tokom, napetostjo baterije in še več – z oz. brez Smarta. baterije - prek združljivih telemetričnih sprejemnikov in oddajnikov Spektrum, opremljenih s Spektrum AirWare vrátane (vključno z DX6e in 8e, DX6 G2 / 3 in 8 G2, DX9, NX6, 8 in 10, iX12, iX20 in drugimi) med letom.

Visokozmogljivo

Vgrajena napajalna enota vsebuje posebej nastavljen močan 850Kv AC motor in 70A Spectrum-Avian-Smart Lite regulator ter 3-kraki propeler, ki ima prevelik potisk z 3S LiPol baterijo ali večjo in skoraj neomejeno navpično moč s 4S LiPol baterijo, morebitne prilagoditve oz. nastavitve .

Podrobnosti o maketi

Model je izdelan iz trpežnega in trpežnega materiala Z-Foam s številnimi maketnimi elementi, že pripravljenimi barvami, opremljeno kabino s pilotsko kabino in figuro pilota, maketo motorja, izvlečnimi pokrovi podvozja, graviranjem pokrivnih plošč itd. Model ima tradicionalno odlične letalne lastnosti in enostavno pripravo na let.

Funkcionalno ohišje in lopute

Velika prednost je vgradnja električnega 3-točkovnega izvlečnega podvozja, ki ima nadzorovano sprednjo nogo, ter nameščene lopute. To bo zmanjšalo tako vzletno kot pristajalno hitrost ter povečalo udobje letenja.

Dostop do baterije

Po sestavi pokrova trupa imate jasno razporeditev elektronike v trupu. Baterijo za letenje lahko udobno zamenjate in v trenutku ste pripravljeni na ponovno vzlet.

Električno zložljivo ohišje

Vgrajeno je električno zložljivo podvozje razreda 15 E-flite z 90° kotom umika glavne noge in sprednjim vzmetenjem z vzmetenjem. Glavna kolesa s kolesi so pokrita s pokrovi, ki pokrivajo gredi v krilu.

Vsebina paketa:

Paket vsebuje dodelane dele letala T-28 Trojan 1.2ms z vgrajeno elektroniko: E-flite AC motor BL15 850rpm, V Spectrum Smart AC regulator Avian Lite 70A 3-6S IC3, 7 kom Spektrum servo ž30 9g, E elektro tr. 15 spredaj, E-flite zložljivo podvozje elektro tr. 15 glavnih 90 °. večjezični priročnik v angleščini, nemščini, francoščini in italijanščini ter navodila v slovaščini.

Priporočamo nakup:

Priporočamo, da dodate min. 6-kanalni oddajnik in sprejemnik, pogonska LiPol baterija 3S ali 4S 2200–3200mAh in polnilec.

Priporočeni oddajniki Spectrum

Za seznanjanje modela različice BNF priporočamo sodobne programabilne oddajnike SPEKTRUM:

DX Spectrum DX6e 6-kanalni oddajnik serije DSMX s telemetrijo, 250 modelov v pomnilniku .
6-kanalni oddajnik NX Spektrum NX6 DSMX z najnovejšimi trendi, združljivostjo s pametno tehnologijo, USB priključkom in WiFi povezljivostjo .
8-kanalni oddajnik NX Spectrum NX8 DSMX z najnovejšimi trendi, združljivostjo s pametno tehnologijo, vrati USB in WiFi povezljivostjo .

Priporočene baterije

Za napajanje modela priporočamo 3-celično (11,1 V) pogonsko baterijo LiPol.

Za ekonomično letečo LiPo baterijo Black Magic LiPol 11.1V 2200mAh 25C s priključkom EC3 .
Smart LiPo baterija Spectrum Smart LiPo 11.1V 2200mAh 30C IC3 s tehnologijo Smart
Za daljši čas letenja LiPo baterija Spectrum Smart LiPo 11.1V 3200mAh 30C IC3 s tehnologijo Smart

Baterije Spektrum s tehnologijo Smart so trenutno najsodobnejši in najvarnejši način vzdrževanja in polnjenja baterij. Prednosti tehnologije Spektrum Smart najdete tukaj.

Priporočeni polnilniki za običajne LiPol in Smart baterije

Če se odločite za uporabo sodobnih Smart LiPo baterij v RC modelih letal ali helikopterjev ali za polnjenje baterij drugih proizvajalcev, vam priporočamo naslednje polnilnike:

Polnilnik z napajalnikom Spektrum S150 z enim izhodom 50W .
Polnilnik z omrežnim napajanjem Spektrum S1100AC z enim izhodom 1x100W .
Polnilnik z omrežnim napajanjem Spektrum S2100 z dvema izhodoma 2x 100W .

Priporočeni sodobni zmogljivi polnilci za pametne baterije

Visoko zmogljiv AC polnilnik Spektrum Smart G2 polnilnik S1400 1x400W AC z enim izhodom 400W .
Visoko zmogljiv AC polnilnik Spektrum Smart G2 polnilnik S2200 2x200W AC z dvema izhodoma 2x200W .

Obstaja znižanje za polnjenje IC5 / IC3 Spectrum pretvorbeni kabel IC5 naprava - IC3 baterija 10 cm 10 AWG.

Priporočeni polnilniki za običajne LiPo baterije

Če se odločite za delovanje modela na običajne LiPo baterije , priporočamo uporabo univerzalnih polnilnikov z močjo najmanj 50 W.

Polnilec Dynamite Prophet Sport z dvema izhodoma 50 W

Dodatki za normalno delovanje

Za normalno delovanje letečih RC modelov potrebujete ustrezna lepila, komplet orodja in kovček za shranjevanje LiPol baterij. Iz naše ponudbe priporočamo kvaliteten komplet inbus izvijačev 1,5 / 2,0 / 2,5 / 3,0 mm in izvijače Modelcraft Phillips (komplet 6). Za sestavo bodo zagotovo primerne Mini klešče Modelcraft v etuiju (kompletu) in Modelcraft rezalni nož s podložko A6.

Za hitro popravilo letalskih modelov priporočamo hitro strjejoče 4-minutno epoksi lepilo. Iz naše ponudbe priporočamo Speed Epoxy 4 min. 71 g

Zaščitni pokrovi za baterije

Zaščitni pokrovi so zasnovani tako, da zmanjšajo tveganje, povezano s transportom in polnjenjem baterij. LiPo baterije lahko ob ohranjanju majhnih dimenzij in majhne teže zagotavljajo visoke tokove praznjenja in imajo veliko kapaciteto. LiPo baterija je še posebej občutljiva na mehanske poškodbe, zato jo je treba skrbno zaščititi.

E-flite T-28 Trojan 1,2m Smart PNP
E-flite T-28 Trojan 1,2m Smart PNP
373,86 €
v rajzaigrace.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka