Northfinder Moške avanturistične trpežne hlače JERRY

Northfinder Moške avanturistične trpežne hlače JERRY

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To so napredne tehnične hlače, za katere bi dali roko v ogenj. Ustvarili smo jih s postopnim izboljševanjem in preizkušanjem materialov in rešitev za prileganje. Vedno pr... Preberi cel opis
Velikost
Barva: rjava
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 20:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Northfinder ponudbi
Ponudba trgovine Northfinder za izdelek Northfinder Moške avanturistične trpežne hlače JERRY. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Material
Športne hlače za
Velikost
2XL
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01EEC9CB
Prijavi napako
To so napredne tehnične hlače, za katere bi dali roko v ogenj. Ustvarili smo jih s postopnim izboljševanjem in preizkušanjem materialov in rešitev za prileganje. Vedno pripravljen na pustolovščine. Trpežne hlače iz bombaža in poliestra segajo h koreninam pustolovskega pohodništva v gozdovih. Predhodno oblikovan kroj povečuje gibljivost kolen ter zagotavlja udobje v predelu pasu in sedeža. Za zaščito obremenjenih območij pred obrabo smo podvojili material. Spodnji rob lahko podaljšate s trpežnim notranjim robom z zadrgo ali potegnete vrvico. S skrito kljuko se hlačnica zlahka poveže s čevljem. Odprtine na kolenih so primerne za kolenske blazinice, ki jih bodo cenili lovec, fotograf in lovski navdušenec. Te hlače smo opremili s številnimi uporabnimi žepi in funkcijami, ki ustrezajo zahtevam pohodnikov, lovcev in izletnikov. Mešani material diha, zato jih lahko nosite tudi v vročini. Tkanina je dovolj debela, da zdrži tudi najtežje ravnanje. Hlače s popolnim videzom se odlično obnesejo, z voskanjem pa lahko povečate njihovo odpornost proti vetru in vodi. Enostavno: Odličen spremljevalec pohodnika 21. stoletja.
Northfinder Moške avanturistične trpežne hlače JERRY
Northfinder Moške avanturistične trpežne hlače JERRY
54,90 €
v Northfinder

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka