Dišeče palčke, kadila za dom - SVETI LES

Dišeče palčke, kadila za dom - SVETI LES

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Dišeče palčke (kadila za dom) v 43 različnih vonjih.Dišeče palčke se v Indiji ročno izdelujejo po tradicionalnem Ajurvedskem receptu. Pri izdelavi se uporabljajo samo nar... Preberi cel opis
2,99 €
1-7 dni
Cena z dostavo
7,49 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:54.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o areal-parfumi.si ponudbi
Ponudba trgovine areal-parfumi.si za izdelek Dišeče palčke, kadila za dom - SVETI LES. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01EDAF14
Prijavi napako
Dišeče palčke (kadila za dom) v 43 različnih vonjih.Dišeče palčke se v Indiji ročno izdelujejo po tradicionalnem Ajurvedskem receptu. Pri izdelavi se uporabljajo samo naravni lesni prah, prah iz kadil, lepila, smola in aromatična olja. So brez kemikalij in saj. Ob njih se sprostite in preprosto uživate v prijetnem vonju. So kot nalašč za popolno razpoloženje, vašemu domu pa dajejo prijeten pridih.UPORABADišeče palčke (kadila) so enostavne za uporabo in so odlične dišave za dom. Preprosto prižgete konico dišeče palčke. Najbolje je, da prižgano dišečo palčko vstavite v nastavek, ki je namenjen za to. Dišeča palčka gori približno 20 do 30 min.PAKIRANJEV paketu je 20 kosov dišečih palčk. V črnih in roza pakiranjih je po 15 palčk.
Dišeče palčke, kadila za dom - SVETI LES
Dišeče palčke, kadila za dom - SVETI LES
2,99 €
v areal-parfumi.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka