Northfinder Moške outdoor softshell hlače 10K/5K GINEMON

Northfinder Moške outdoor softshell hlače 10K/5K GINEMON

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Pohodniške hlače iz softshell materiala z membrano so primerne za hladnejše vreme. Imajo notranji sloj mikroflisa, ki je prijeten na otip in zagotavlja dodatno izolacijo.... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Northfinder ponudbi
Ponudba trgovine Northfinder za izdelek Northfinder Moške outdoor softshell hlače 10K/5K GINEMON. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Športne hlače za
Velikost
4XL
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01EC9466
Prijavi napako
Pohodniške hlače iz softshell materiala z membrano so primerne za hladnejše vreme. Imajo notranji sloj mikroflisa, ki je prijeten na otip in zagotavlja dodatno izolacijo. Imajo veliko žepov za vse, kar potrebujete na pohodu ali izletu. Zlahka jih prilagodite v pasu in na spodnjem robu. Uporabljeni material je elastičen v vseh smereh in v kombinaciji s funkcionalnim oblikovanjem hlač zagotavlja udobno prileganje brez omejevanja gibanja. Vodoodbojna obdelava materiala brez uporabe spojin PFC zagotavlja, da se dežne kaplje ali tekoča umazanija ne vpijejo v površino materiala, temveč stečejo po njej, kar zagotavlja delno vodoodpornost izdelka in podaljšuje njegovo življenjsko dobo. Obdelava je odporna na pranje, zato lahko hlače brez skrbi perete tako pogosto, kot potrebujete. Zadrge znanega proizvajalca YKK zagotavljajo dolgo in nemoteno delovanje izdelka.
Northfinder Moške outdoor softshell hlače 10K/5K GINEMON
Northfinder Moške outdoor softshell hlače 10K/5K GINEMON
64,90 €
v Northfinder

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka