Northfinder bike raztegljive moške hlače CHRIS

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Oprijete in elastične moške kolesarske hlače za prehodno obdobje. Za kratke hlače je že hladno in dolge nepremočljive ali nepremočljive hlače vas lahko zavrejo. Ravno to ... Preberi cel opis
Velikost
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:48.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Northfinder ponudbi
Ponudba trgovine Northfinder za izdelek Northfinder bike raztegljive moške hlače CHRIS. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Dolžina hlačnic
Športne hlače za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01EC9231
Prijavi napako
Oprijete in elastične moške kolesarske hlače za prehodno obdobje. Za kratke hlače je že hladno in dolge nepremočljive ali nepremočljive hlače vas lahko zavrejo. Ravno to bodo rešile te dihajoče kolesarske hlače slim fit. Prijetna in zelo prilagodljiva funkcionalna pletenina zrači, odblokira del vetra in hkrati nežno izolira. Konstrukcija temelji na položaju v sedežu, zato imajo hlače višji elastični pas. Ozek, oprijet kroj drži hlače na mestu. Spodnji rob ima zadrgo na hrbtu za lažje oblačenje in majhen žep na zadrgo, v katerem so shranjeni pomembni majhni predmeti. Dolge kolesarske hlače se popolnoma prilegajo. Dihajo in hitro odvajajo odvečno toploto. Ne omejujejo gibanja in zmanjšujejo aerodinamično stezo z gladko površino. Cilj je udobna in varna vožnja.
Northfinder bike raztegljive moške hlače CHRIS
Northfinder bike raztegljive moške hlače CHRIS
17,90 €
v Northfinder

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka