Northfinder moške pohodniške raztegljive softshell hlače 3L

Northfinder moške pohodniške raztegljive softshell hlače 3L

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Klasične, časovno preverjene softshell hlače bodo resnično prinesle doživetje vsakomur. Izjemno trpežne hlače, ki smo jih izpopolnjevali več sezon, so še vedno na voljo. ... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 18:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Northfinder ponudbi
Ponudba trgovine Northfinder za izdelek Northfinder moške pohodniške raztegljive softshell hlače 3L. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Športne hlače za
Velikost
M
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01EC8727
Prijavi napako
Klasične, časovno preverjene softshell hlače bodo resnično prinesle doživetje vsakomur. Izjemno trpežne hlače, ki smo jih izpopolnjevali več sezon, so še vedno na voljo. Z lahkoto prenesejo vaše gibanje ter se upirajo vetru in vlagi. Udobje zagotavlja elastični sistem za nastavitev pasu AFTER-FLEX, ki hlače drži na mestu in ne ovira dihanja niti v kritičnih trenutkih. Udobno gibanje na prostem zagotavljajo stranske prezračevalne odprtine z zadrgo, obložene s fino mrežo. Ergonomsko nameščena sprednja žepa in en zadnji žep se zapenjata z zadrgo in vse, kar jima boste zaupali, bo popolnoma "varno". Brezčasen koncept z zagotovilom neskončnih doživetij. Spodnji rob hlač je nastavljiv in ima dodatno možnost podaljšanja z zadrgo.
Northfinder moške pohodniške raztegljive softshell hlače 3L
Northfinder moške pohodniške raztegljive softshell hlače 3L
52,90 €
v Northfinder

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka