Brezžični zvonec AC P5760

Brezžični zvonec AC P5760

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=LLfM-oJioq0[/embed]

Brezžični zvonec EMOS

Odlikuje ga izjemen dizajn in predvsem sposobnosti, po zaslugi katerih na evropskem ...
Preberi cel opis
25,41 €
2-7 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:51.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Eurodiskont ponudbi
Ponudba trgovine Eurodiskont za izdelek Brezžični zvonec AC P5760. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01E67688
Prijavi napako
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=LLfM-oJioq0[/embed]

Brezžični zvonec EMOS

Odlikuje ga izjemen dizajn in predvsem sposobnosti, po zaslugi katerih na evropskem trgu nima konkurence. Njegova vodoodporna tipka in zvonec med sabo komunicirata preko radijskih valov na razdalji do 120 m, torej vam ni treba kopati, vrtati niti napeljevati kablov. Set se enostavno poveže z neomejenim številom drugih zvoncev, kar mu zagotavlja izjemen doseg in vam veliko možnosti uporabe.

Ponavljanje je mati velikega dosega

Doseg tega električnega zvonca prebrisano podaljšate še po zaslugi vgrajenega ojačevalnika signala. Vsak pritisk na zunanjo tipko zažene zgleden mehiški val, ki postopoma sproži vsakega od javljalnikov vaših obiskov. En set EMOS P5760 se na ta način poveže z neskončno količino drugih zvoncev.Ta popolnoma češki zvonec jasno potrjuje, da zanesljiva češka izdelava niso le prazne besede in da super heroje ne boste našli le v Ameriki. Prihaja pod krinko navadnega državljana, da bi s svojimi nadnaravnimi sposobnostmi naredil red tudi na vašem naslovu.Zunanji brezžični zvonec EMOS je sestavljeni iz tipke na 1 gumbno baterijo (oddajnika signala) in zvonca za v vtičnico samega (sprejemnika). Skupaj ustvarjata neustrašen par, kot Batman in Robin, ki se bori z vsako oviro.Zvonec se s tipko zaradi funkcije „self-learning“ avtomatsko poveže v eni minuti od priključitve. Vsak ta set si ustvari lastno povezovalno kodo in jo shrani takoj v pomnilnik, torej če bi si vaš sosed iz zavisti nabavil ta isti model zvonca, ne bo vašega nikakor motil. Spomin ima P5760 na srečo dolgoročen, ne le kratkoročen, zato vas po izpadu toka ne čaka novo nastavljanje – spomni se, katere kode že pozna, in se sam vrne k delu.K eni tipki serijsko priključite poljubno količino samostojnih zvoncev s funkcijo „repeater“ (P5760, P5763 ali P5763R). Na ta način boste ustvarili brezžični zvonec s prav velikim dosegom, ki nobenega obiska ne pusti dolgo čakati. Brez njega ne morejo biti predvsem lastniki večnadstropne družinske hiše, ki npr. iz spalnice ne morejo nikakor slišati zvonjenja v predsobi. V tem primeru ni lažjega kot da na hodnik vsakega nadstropja namestite en sprejemnik (zvonec). Tako ne boste nikoli več zamudili kurirja s paketom, niti soseda z vabilom na „en kozarček“.

5 nivojev glasnosti in 3 načini opozori

Po meri se prilagodi vašim potrebam. Z večkratnim pritiskom na sredinsko tipko (+/–) nastavite glasnost zvonca – 100 %, 75 %, 50 %, 25 % ali 0 % – ki vas na način brez srčnega napada opozori na obisk. Zna zvoniti in utripati hkrati, samo zvoniti ali samo utripati. Predvsem v primeru, ko vam pravkar zaspi čemeren dojenček, par minut za tem pa pozvoni poštarica, je le svetenje LED diode zlata vredno.

Električni zvonec in USB polnilnik

Ni dvoma, da je sodoben. To dokazuje prefinjen USB izhod v spodnjem delu. Ta sicer nima vpliva na njegovo funkcionalnost, trudi pa se, da vam življenje še malo bolj olajša. Kljub temu, da svojemu novemu zvoncu EMOS P5760 prepustite celo eno vtičnico, si preko njega lahko napolnite mobilni telefon, tablični računalnik ali pametno uro.

Melodični zvonec s širokim repertoarjem

Ne bo vas dolgočasil s klasičnim „crrr“ nebo „ding dong“, izbirate lahko med skupaj 16 melodijami. To pravo si nastavite preko zunanje tipke, kar je v vseh pogledih pametna poteza. V primeru, da imate 1 tipko in 2 sprejemnika, vam ni treba izbirati melodije v vsakem posebej – oba vam zaigrata vedno isto. Ali če si nabavite več tipk k 1 zvoncu (na primer na vrata in 2 vhoda), s pomočjo specifične melodije vedno točno ugotovite, kje vas obisk čaka. Set EMOS P5760 lahko povežete kar z 8 tipkami. Najpomembnejši parametri
doseg tipke120 m
napajanje glavne enote230 V AC
način prenosabrezžični zvonec
vodoodporna tipkada
Drugi parametri
možnost dodati drugo tipkoda, max. 8
število melodij16
optična signalizacija na tipkida
optična signalizacija na zvoncuda
barvasrebrna
posebne funkcijeUSB izhod – 2 A, funkcija repeater – omogoča, da se doseg tipke dodatno podaljša za več sto metrov
način povezovanjaavtomatsko povezovanje – self-learning
dodatna (nadomestna) tipkaP5760T
napajanje tipke1× 3 V CR2032 (priloženo)
število sprejemnikov v pakiranju1 kos
najvišja glasnost zvonjenja85 dB
nadzor glasnostida, 5 nivojev
število tipk v pakiranju1 kos
prenosna frekvenca433 MHz
prodajna embalaža1 kos, blister
Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenosMelodija (MP3)Melodija (MP3)Melodija (MP3)Melodija (MP3)Melodija (MP3)
Brezžični zvonec AC P5760
Brezžični zvonec AC P5760
25,41 €
v Eurodiskont

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka