Jack Wolfskin Refugio Texapore Mid Khaki/Phantom 40,5 Moški pohodni čevlji

Jack Wolfskin Refugio Texapore Mid Khaki/Phantom 40,5 Moški pohodni čevlji

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Ko hodite po progih gramoznih poteh ali blatnih gozdnih poteh, potrebujete obutev, ki bo vašim nogam omogočila udobje - na prim... Preberi cel opis
120,00 € -28 %
86,30 €
-28 %120,00 €
z dostavo 91,20 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
91,20 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:32.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Jack Wolfskin Refugio Texapore Mid Khaki/Phantom 40,5 Moški pohodni čevlji. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Material
Velikost
Višina obutve
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01B36901
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Ko hodite po progih gramoznih poteh ali blatnih gozdnih poteh, potrebujete obutev, ki bo vašim nogam omogočila udobje - na primer sredina REFUGIO TEXAPORE MID. Zgornji del je narejen iz visokokakovostnega semiša, ki zagotavlja optimalno klimo za stopala, zahvaljujoč membrani TEXAPORE pa je pohodniški čevelj popolnoma vodoodporen in ohranja vaša stopala suha. In če je vaša pot nekoliko skalnata, to ni problem. Globoka, samočistilna tekalna plast vam omogoča popoln oprijem. Vmesni podplat EVA in jezik sta iz mehkega tekstila, ki zagotavljata dodaten delež udobja. Robustna konstrukcija s prišitimi prevlekami za zaščito prstov in pete daje REFUGIO TEXAPORE MID -u eleganten videz, medtem ko kovinski čipkasti kavlji pridobijo dodatne slogovne točke. pohodniški čevelj za dnevne pohode vodoodporen dihajoče zelo dobro oblazinjenje robusten pohodniški podplat tekalna plast z zanesljivim oprijemom usnje iz usnja indeks aktivnosti: A (pohodništvo) Nadaljne podrobnosti robusten zgornji del iz semiša TEXAPORE: vodoodporna, zračna membrana oblazinjenje EVA vmesnega podplata gumijast podplat z zanesljivim oprijemom šivane prevleke za zaščito prstov in pete zgornji čipkasti kavlji za natančno nastavitev vezanja
Jack Wolfskin Refugio Texapore Mid Khaki/Phantom 40,5 Moški pohodni čevlji
Jack Wolfskin Refugio Texapore Mid Khaki/Phantom 40,5 Moški pohodni čevlji
86,30 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka