Igra za zaljubljene - Sexy Game HOT

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ponujamo vam dopolnjeno bolj vroče varianto osnovne igre za Zaljubljene, dopolnjeno z bolj vročimi nalogami. Bi se radi sprostili, obenem pa e zabavali? Vam je ob dolgih ... Preberi cel opis
25,95 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
29,85 €
Dobavljivost

ZADNJI KOS Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:00.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

10% od vsakega nakupa lahko porabite pri naslednjih nakupih!

Več o Diskretno.com ponudbi
Ponudba trgovine Diskretno.com za izdelek Igra za zaljubljene - Sexy Game HOT. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01910765
Prijavi napako
Ponujamo vam dopolnjeno bolj vroče varianto osnovne igre za Zaljubljene, dopolnjeno z bolj vročimi nalogami. Bi se radi sprostili, obenem pa e zabavali? Vam je ob dolgih večerih s partnerjem dolgčas, pa ne veste kaj bi počeli? Vam pri spolnih igricah zmanjkuje domiljije? Trgovina Diskretno.com Vam predstavlja popolnoma novo, zabavno sexi igrico za dva, ki sta zaljubljena. Igra je namenjena sprostitvi, zabavi in užitku, ob družbi ljubljene osebe. Popestrila bo vajin odnos, polno bo smeha in žgečkljivih nalog, ki jih bosta morala opraviti. Ob porednih nalogah, ki jih ponuja igra, je vpraanje, ali bosta kdaj prila do konca :) Komplet vsebuje: - igralno ploskev - kocko - 2 figurici - navodila za igranje igre - seznam nalog - 4 jokerje Igra je v SLOVENSKEM JEZIKU. Želimo Vam veliko nežnosti in zabave!
Igra za zaljubljene - Sexy Game HOT
Igra za zaljubljene - Sexy Game HOT
25,95 €
v Diskretno.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka