ErotiÄŤna igra za pare Tease in Please

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Igra za pare, v kateri ni poraĹľencev. Sprejmite izziv, erotiÄŤna igra za dva bo ne samo popestrila predigro, ampak tudi poglobila vajin odnos, saj se bosta s pomoÄŤjo ra... Preberi cel opis
53,95 € -22 %
42,08 €
1-3 dni
-22 %53,95 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

ZADNJI KOS Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:27.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

10% od vsakega nakupa lahko porabite pri naslednjih nakupih!

Več o Diskretno.com ponudbi
Ponudba trgovine Diskretno.com za izdelek ErotiÄŤna igra za pare Tease in Please. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00431521
Prijavi napako
Igra za pare, v kateri ni poraĹľencev. Sprejmite izziv, erotiÄŤna igra za dva bo ne samo popestrila predigro, ampak tudi poglobila vajin odnos, saj se bosta s pomoÄŤjo razliÄŤnih nalog e bolje spoznala. Odkrijte, kaj bi vi in va parter zares radi. Dovolite si izkunjo, ki ji ni para, saj je vsebina igre zastavljena premiljeno. Namen erotiÄŤne igre za pare je, da aktivira in stimulira vajino spolno energijo in da usmeri pozornost na vajin odnos oziroma spontano odzivanje. Vsak od igralcev ima cilj, da doseĹľe konec igre, saj mu bo partner na koncu izpolnil njegovo Ĺľeljo. Oba partnerja odgovarjata na vpraanja in izpolnita vse, kar igra od njiju priÄŤakuje. Vpraanja se nanaajo na poznavanje erotiÄŤnih vsebin na treh razliÄŤnih nivojih. Prvi nivo ugotavlja prioritete obeh partnerjev, nato pridejo na vrsto razne zadolĹľitve, ki vsebujejo naloge, od strastnih in igrivih, pa vse do intenzivnejih in vznemirljivih izzivov igre. Na zaÄŤetku so naloge ljubeÄŤe in romantiÄŤne narave, nadaljne pa Ĺľe bolj intimne, ki vaju bodo dodobra ogrele. Proti koncu se naloge igre stopnjujejo do nivojev dvigovanja strasti, kjer ni niÄŤ obvezno, a je vse dovoljeno. S to igro bosta odklanjala ovire vajinega odnosa in se poslediÄŤno e bolj zbliĹľevala. Trajanje igre je okoli 90 minut. Igra vsebuje eno igralno tablo, 240 igralnih kart z vpraanji in 240 igralnih kart z zadolĹľitvami. PriloĹľena so tudi igralna kocka, dve peÄŤeni uri in dobro razumljiva navodila v anglekem jeziku. Vse skupaj je varno shranjeno v majhni diskretni katli, primerni za nagajivo darilo. ErotiÄŤno igro za pare lahko zlahka vzamete tudi s seboj, saj je v njej vse lepo shranjeno in stoji na svojem mestu. Igro priporoÄŤamo parom, ki si Ĺľelijo ohranjati spolno Ĺľivljenje igrivo, intimno, zabavo in vedno polno izzivov. Proizvajalec: Tease Please
ErotiÄŤna igra za pare Tease in Please
ErotiÄŤna igra za pare Tease in Please
42,08 €
v Diskretno.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka