SKINS Kompresijske pajkice Series-3 Long Tights Black

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Kompresijske pajkice Series-3 Long Tights zagotavljajo učinkovito kompresijo mišic, znižujejo vibracije in povečujejo športne zmogljivosti

Kompresijske pajkice ... Preberi cel opis

119,95 € -17 %
99,95 €
1-2 dni
-17 %119,95 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:56.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Gymbeam.si ponudbi
Ponudba trgovine Gymbeam.si za izdelek SKINS Kompresijske pajkice Series-3 Long Tights Black. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Velikost
M
Vrsta športnih hlač
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0186541E
Prijavi napako

Kompresijske pajkice Series-3 Long Tights zagotavljajo učinkovito kompresijo mišic, znižujejo vibracije in povečujejo športne zmogljivosti

Kompresijske pajkice Series-3 Long Tights so dobro oblikovan in zelo funkcionalen športni kos, idealen za vsakega aktivnega športnika. Zagotavljajo visoko stopnjo kompresije na področju gležnjev, zadnjice, kvadricepsov in zadnjih stegenskih mišic, tako da izboljšajo pretok krvi, kar ima za posledico hitrejše odtekanje mišičnih laktatov, kar na koncu prispeva k pospešeni regeneraciji in povečani zmogljivosti. Med telesno aktivnostjo bodo pajkice zmanjšale vibracije mišic, kar omogoča večjo intenzivnost treninga. Te pajkice so zato zelo priljubljene med zelo aktivnimi športniki, ki si želijo okrepiti regeneracijo mišic in doseči čim boljše rezultate.

Glavni dodatek v sestavi materiala je poliamid (76%), zaradi česar so pajkice prijetne na dotik. Je udoben in zelo učinkovit pri vpijanju znova, ki se nato zelo hitro posuši. Preostalih 24% materiala je narejenih iz elastana, zaradi česar se pajkice popolnoma prilegajo vašemu telesu. Zaradi tega so pajkice primerne tudi za daljše treninge. Območja izrazitejšega znojenja so dodatno opremljene z mrežico, ki zagotavlja odlično zračnost, ki jo boste še posebej cenili med intenzivnimi treningi. Pajkice so dodatno opremljene z majhnim žepom, v katerega lahko shranite majhne predmete, na primer ključ za omarico. Če se boste odločili za uporabo pajkic na prostem, boste cenili dodane odsevne varnostne elemente, zaradi katerih boste vedno dobro vidni.

Kompresijske pajkice Series-3 Long Tights in njihove prednosti

visoka stopnja kompresije
iz mešanice poliamida in elastana
PETA-Approved Vegan certifikat
zasnovane za zmanjšanje vibracij in povečanje zmogljivosti
popolnoma se prilegajo kateri koli postavo
odlična zračnost
odlično vpijajo znoj, hitro se sušijo
opremljene z majhnim žepom za shranjevanje predmetov
opremljene z odsevnimi varnostnimi elementi

Material

76% poliamid (najlon), 24% elastan

Tabela velikosti

SKINS Kompresijske pajkice Series-3 Long Tights Black
SKINS Kompresijske pajkice Series-3 Long Tights Black
99,95 €
v Gymbeam.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka