PEG PEREGO voziček 3 v 1 veloce lounge

PEG PEREGO voziček 3 v 1 veloce lounge

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Modularni sistem Veloce Lounge je funkcionalen in sodoben komplet otroške opreme, ki vsebuje otroški voziček Veloce, košaro Culla Grande in avto sedež Primo Viaggio Loung... Preberi cel opis
1.227,00 € -8 %
1.125,90 €
-8 %1.227,00 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek PEG PEREGO voziček 3 v 1 veloce lounge. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01808D1A
Prijavi napako
Modularni sistem Veloce Lounge je funkcionalen in sodoben komplet otroške opreme, ki vsebuje otroški voziček Veloce, košaro Culla Grande in avto sedež Primo Viaggio Lounge – vse, kar potrebujete za udobno, varno in enostavno rokovanje z otrokom od rojstva dalje. Za popoln stilski in maksimalno uporaben paket pa sta med dodatki (za doplačilo) na voljo tudi previjalna torba ali nahrbtnik, ki se barvno in stilsko skladata z vašim vozičkom. Lastnosti: funkcionalen in sodoben komplet: voziček Veloce, košara Culla Grande in avtosedež Primo Viaggio Lounge, aluminijasto ogrodje, zlaganje in odpiranje enoročno z gumbom na ročaju, Soft-Ride kolesa omogočajo mehkejšo in prijetnejšo vožnjo, vrtljiva in blokirana sprednja kolesa, Easy Drive System s svojimi 12-kroglični ležaji na kolesih omogoča 360° okretnost, športni del je primeren od rojstva do 22 kg, raztegljiva strehica z UV zaščito UPF 50+ ščiti pred nevarnimi sončnimi žarki, po višini nastavljiv ter mehko oblazinjen 5-točkovni varnostni pas, Modularni sistem Modularni sistem je sestavljen iz vozička Veloce (podvozje in športni sedež), avtosedeža Primo Viaggio Lounge in košare Culla Grande. Podnožje i-Size za avtosedež ni vključeno. Enostavno zlaganje Voziček se zloži enoročno in preprosto s tipko na ročaju. Zložen zavzame izjemno malo prostora tudi s pritrjenim sedežem in stoji samostojno. Prevleka vozička ostane medtem zaščitena. Aluminijasto podvozje in vzmetenje koles pa omogočajo dodatno stabilnost in popoln nadzor nad manevriranjem vozička. Obrnljiv športni sedež, ki je primeren za novorojenčka in otroka do 22 kg telesne teže, se na podvozje pritrdi z enim klikom. Hrbtni naslon se spusti v ležeč naklon. Detajli na kolesih in podvozju ujemajo z novimi barvnimi kolekcijami, kar daje vozičku še modnejši in izjemno estetski izgled. Dodatki Med dodatki je na voljo elegantna torba (za doplačilo) za vse pripomočke, ki jih starši potrebujejo. Poleg torbe je po novem na voljo tudi trendovski nahrbtnik (za doplačilo), ki je tako kot torba na voljo v vseh barvnih različicah in se odlično ujema z vozičkom.
PEG PEREGO voziček 3 v 1 veloce lounge
PEG PEREGO voziček 3 v 1 veloce lounge
1.125,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka