Stropna varnostna slepa lažna kamera realističnega videza (2xAA baterija)

Stropna varnostna slepa lažna kamera realističnega videza (2xAA baterija)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Profesionalno in neverjetno realistično izdelana lažna kupolasta kamera, ki je skoraj ni mogoče ločiti od prave nadzorne kamere. Lažna naprava je opremljena z rdečo "... Preberi cel opis
6,95 €
1-2 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 14:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o megamiska.eu ponudbi
Ponudba trgovine megamiska.eu za izdelek Stropna varnostna slepa lažna kamera realističnega videza (2xAA baterija). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Lokacija
Vrsta kamere
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX016D3883
Prijavi napako
Profesionalno in neverjetno realistično izdelana lažna kupolasta kamera, ki je skoraj ni mogoče ločiti od prave nadzorne kamere. Lažna naprava je opremljena z rdečo "snemalno" LED in lažno lečo. Realističnost te naprave daje vtis stika s profesionalno nadzorno opremo.

Naprava je izdelana iz visoko kakovostnih materialov in neverjetne pozornosti do podrobnosti. Nameščena na višini 2 metrov, se praktično ne razlikuje od prave kamere, utripajoča LED pa zagotavlja 100% pristnost delovanja.

Zaradi velikosti in estetskega dizajna je kamera popolna kot navidezna notranja in zunanja kamera za uporabo v domovih, trgovinah, pisarnah, skladiščih itd.

Kaj je lažna kamera in čemu je namenjena?
Lažne kamere so preventivne naprave, ki se uporabljajo za odvračanje vsiljivcev in potencialnih tatov. Lažne kamere izgledajo kot prave kamere, vendar ne omogočajo ustvarjanja in prenosa slike.

Na mestih, kjer je gradnja sistemov CCTV nerentabilna, so navidezne kamere odlična rešitev (raziskave kažejo, da že sama prisotnost kamere lahko učinkovito odvrne tatu).

Najučinkovitejše so lažne kamere, opremljene z rdečo LED diodo (zahvaljujoč diodi je kamera bolj vidna predvsem ponoči, v kleteh, garažah, skladiščih).
Stropna varnostna slepa lažna kamera realističnega videza (2xAA baterija)
Stropna varnostna slepa lažna kamera realističnega videza (2xAA baterija)
6,95 €
v megamiska.eu

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka