Knog Plugger Twinpack

Knog Plugger Twinpack

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Plugger Twinpack je svetlobna garnitura, ki jo navdihujejo Knogove korenine, in je v prekomerno oblikovanem TPU-ju na mehak dot... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
49,90 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Knog Plugger Twinpack. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01564E97
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Plugger Twinpack je svetlobna garnitura, ki jo navdihujejo Knogove korenine, in je v prekomerno oblikovanem TPU-ju na mehak dotik (material, podoben gumi). Plugger Twinpack vključuje močno sprednjo luč s 350 lumni in je združen z zadnjo lučjo z 10 lumni. Opremljeni so z inovativnimi dotiki, kot so indikator prazne baterije, izrezi v ohišju sprednje luči za boljšo vidljivost ob strani in tako kot vse luči za kolesa Knog, so tudi sprednje in zadnje luči popolnoma polne z USB. Vsaka luč v kompletu je zasnovana tako, da deluje z vsemi zvrstmi koles, od dnevnih vozov do cestnih koles, z dvema različnima silikonskima trakoma za pritrditev na krmilo, sedežne opore in seveda sedežne opore. Plugger Twinpack je kot nalašč za vsakodnevno svetilko. POVEČANA STRANSKA VIDNOST Izrezi na bočni strani Pluggerjeve zasnove imajo za posledico izboljšano bočno vidljivost. Glede na dejstvo, da se 78% nesreč zgodi z avtomobili, ki v križiščih ne vidijo koles, je kakršna koli dodatna vidljivost s strani dobra stvar. USB SPREMLJIV Kot pri vseh Knogovih kolesarskih lučeh je tudi Plugger polnljiv za 100%. Polnjenje dosežemo z uporabo priključka micro USB, ki je na priročnem mestu za velikim zadnjim gumbom. S kablom micro USB (ni priložen) lahko nato preprosto napolnite vsa vrata USB. LAHKO DELOVANJE Z ENIM GUMBOM Velik, mehak gumb na dotik zagotavlja enostavno upravljanje vtičnika. Gumb prevelik omogoča uporabniku, da z lahkoto vklopi in izklopi luč, tudi če nosi rokavice. KAZALNIK NIZKE BATERIJE Naj vas znova ne ujame nenapolnjena lučka za kolo. S pametnim oknom bočne vidljivosti Pluggerja, ki se podvoji kot indikator prazne baterije, boste vedeli, kdaj natančno je treba vašo luč napolniti.
Knog Plugger Twinpack
Knog Plugger Twinpack
45,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka