Knog Blinder Road 400

Knog Blinder Road 400

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Ob uvedbi leta 2012 je Blinder Road postavil standard, po katerem se merijo luči resnih cestnih kolesarjev. Kombinacija lahke z... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
58,00 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 03:10.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Knog Blinder Road 400. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01564E94
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Ob uvedbi leta 2012 je Blinder Road postavil standard, po katerem se merijo luči resnih cestnih kolesarjev. Kombinacija lahke zasnove, odličnih kotov žarka, močne svetlobne moči in edinstvenega sistema pritrditve - Blinder je bila trenutna klasika. Zdaj prenovljen za leto 2020, Knog s ponosom predstavlja popolnoma nov Blinder Road 400. Blinder Road 400 ima vse najboljše lastnosti našega prvotnega Blinder Road, vendar zdaj z močnimi 400 lumni svetlobe. Ko to povečanje moči osvetlitve kombiniramo s skrbno premišljenimi koti snopa za cestno vožnjo, dobimo Knogovo najbolj dovršeno luč za cestna kolesa doslej. NAPREDNE LED IN OPTIKA Univerzalna lučka za kolo ne obstaja. Glede na končno uporabo in celo vrsto koles narekujejo najboljšo luč za uporabo. Blinder Road uporablja 2 LED-ja, od katerih vsak lahko samostojno doseže 250 lm ali 400 lm, če jih uporabljate skupaj. Optika LHS ima 12-stopinjski žarek, ki zagotavlja reflektor, ki je kot nalašč za dirkanje in hitro vožnjo po gladkih cestah. Medtem ko ima RHS Optic 32-stopinjski žarek, ki dokazuje poplavno svetlobo, ki je najbolj primerna za uporabo pri počasnejših vožnjah v neravnih ali neenakomernih pogojih vožnje. Vsaka LED ima različne vzorce bliskavice in deluje neodvisno od druge. ENOTEN SISTEM ZA Pritrditev Uporaba silikona za izdelavo elastomernega traku v kombinaciji s preoblikovanim polikarbonatnim sistemom sponk omogoča Blinder Roadu, da se prilagodi številnim različnim konfiguracijam, ki jih zahtevajo današnji cestni kolesarji, od katerih imajo mnogi na svojih kolesih sisteme GPS. Blinder Road je dovolj eleganten in vsestranski, da se prilega množici današnjih vrhunskih kolesarskih kabin. (Vključuje dva odstranljiva silikonska jermena za palice 22-28mm & 29-35mm) Vodotesna in integrirana polnilna naprava USB Cesta Blinder je 100% vodotesna z oceno IP67, kar pomeni, da svetlobo potopite v globino več kot 1 meter za več kot 30 minut brez poškodb (upoštevajte, če imate na kolesu manj kot 1 meter vode, hidroizolacija vaše luči je verjetno zadnja vaša skrb). Lučka se polni prek integriranega USB-ja, kar pomeni, da za polnjenje z USB-vrat ne potrebuje dodatnih kablov, prav tako pa tudi ni potrebe po baterijah za enkratno uporabo. INTUITIVNA FUNKCIONALNOST Ko se vaš Blinder izprazni, se poleg gumba zasveti rdeča lučka. Ko bo zaslon popolnoma napolnjen in pripravljen za uporabo, se bo ta obroč obarval zeleno in se nato izklopil. Z zasnovo, ki je širša in ne daljša, namestitev 2 optik vzporedno ohranja težišče čim bolj blizu krmila, s čimer se prepreči možnost premikanja po neravnih cestah.
Knog Blinder Road 400
Knog Blinder Road 400
53,10 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka