Bosch Indukcijska kuhalna plošča PXE631FC1E

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
DirectSelect:neposreden in enostaven izbor želenega kuhališča, stopnje moči in dodatnih funkcij.FlexInduction:večja prilagodljivost za velike lonce in ponve na vaši kuhal... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

In stock

Cena je bila osvežena danes ob 07:28.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eMundia.si ponudbi
Ponudba trgovine eMundia.si za izdelek Bosch Indukcijska kuhalna plošča PXE631FC1E. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Št. indukcijskih plošč
4
Št. keramičnih plošč
0
Št. plinskih kuhališč
0
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX028E2333
Prijavi napako
DirectSelect:neposreden in enostaven izbor želenega kuhališča, stopnje moči in dodatnih funkcij.FlexInduction:večja prilagodljivost za velike lonce in ponve na vaši kuhalni plošči.PerfectFry:za popolno zapekanje pečenih jedi po zaslugi senzorskega nadzora s štirimi stopnjami moči.Zaobljena oblika:eleganten in privlačen dizajn z zaobljenim prednjim delom.PowerBoost:do 35 % hitrejše segrevanje na vaši indukcijski kuhalni plošči v primerjavi z najvišjo stopnjo. DirectSelectPo zaslugi intuitivne upravljalne plošče lahko izberete kuhališča in nastavite točno tisto stopnjo moči, ki jo želite – hitro in neposredno. DirectSelect ima tudi praktičen zaslon za prikaz porabe energije ter funkciji QuickStart in ReStart.FlexInductionKončno lahko postavite lonec, kamor želite! FlexInduction vam omogoča združitev dveh kuhališč v eno, enakomerno segreto površino. Vaša kuhalna plošča samodejno zazna velikost in položaj posode na kuhališču. Ne glede na to, ali želite skuhati samo kavico ali pa pogreti velik pekač, bo vaša kuhalna plošča vse vrste posode segrela natančno in učinkovito.PerfectFryPri pečenju je temperatura ključnega pomena. Če je temperatura previsoka, se tudi najboljši zrezek prehitro speče ali zažge. Za popolno zapekanje vaših pečenih jedi izberite med štirimi stopnjami moči. Senzor PerfectFry med pečenjem nenehno uravnava temperaturo in jo po potrebi prilagodi.Zaobljena oblika: eleganten in privlačen dizajn z zaobljenim prednjim delom.PowerBoost (indukcija)Ko želite pripraviti hitre in preproste obroke še hitreje, vam pomaga PowerBoost. Ta praktična funkcija poveča zmogljivost za izredno hitro segrevanje. Uporabite jo na svoji indukcijski kuhalni plošči, da zavrete velike količine vode – segreli jo boste skoraj 35 % hitreje v primerjavi z najvišjo stopnjo moči. Temu se reče ekspresno kuhanje!ReStartČe kuhalno ploščo izklopite, za kratek čas shrani zadnje izbrane nastavitve. Če kuhalno ploščo čez kratek čas ponovno vklopite, bodo nastavitve še vedno na voljo.Ugasne, ko se čas izteče.Ko se nastavljeni čas izteče, se dodeljeno kuhališče samodejno izklopi. To vam prihrani še en gib roke.Otroška ključavnicaSedaj otroci ne morejo več pomotoma prižgati kuhalne plošče. Funkcija Child Lock prepreči nepooblaščeno uporabo kuhalne plošče z enim dolgim pritiskom na gumb. Tehnologija indukcijeIndukcijske kuhalne plošče proizvajajo toploto le tam, kjer je treba – na dnu posode. Kaj to pomeni za vas? Več varnosti in več udobja. Pri nižji temperaturi so tako vaše roke kot ročice vaših malčkov varne pred opeklinami. To še ni vse. Z indukcijsko kuhalno ploščo zavrete 2 litra vode dvakrat hitreje kot s steklokeramično kuhalno ploščo, kar prihrani tudi veliko energije.
Bosch Indukcijska kuhalna plošča PXE631FC1E
Bosch Indukcijska kuhalna plošča PXE631FC1E
699,00 €
v eMundia.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka