PHILIPS čistilnik zraka AC2958/53

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Velika zmogljivost za prostore velikosti do 45 m2
Vsesavanje zraka 360° je učinkovito v prostorih velikosti do 45 m2 in zrak enakomerno porazdeli po vsem prostoru. S t...
Preberi cel opis
PAKETNA PONUDBA

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena 25. 04. 2024 ob 07:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Telekom Slovenije ponudbi
Ponudba trgovine Telekom Slovenije za izdelek PHILIPS čistilnik zraka AC2958/53. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Primerno za velikost prostora (m2)
45
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01DBCC96
Prijavi napako
Velika zmogljivost za prostore velikosti do 45 m2
Vsesavanje zraka 360° je učinkovito v prostorih velikosti do 45 m2 in zrak enakomerno porazdeli po vsem prostoru. S tem se poveča učinkovitost zračnega pretoka na 380 m3/h(2) CADR (hitrost dovajanja čistega zraka). Območje 20 m2 očisti v samo 6 min.

Filter HEPA zajame 99,97 % delcev velikosti 0,003 mikrona
Trislojno filtriranje s filtrom NanoProtect HEPA, filter z aktivnim ogljem in predfilter zajamejo 99,97 % najdrobnejših delcev, velikih komaj 0,003 mikrona in vas varujejo pred delci PM 2.5, bakterijami, cvetnim in navadnim prahom, prhljajem hišnih ljubljenčkov, plinom in drugimi onesnaževali. Čistilnik zraka je potrdila fundacija za raziskovanje alergij European Centre for Allergy Research Foundation.

Iz zraka odstrani do 99,9 % virusov in aerosolov
Iz zraka odstrani do 99,9 % virusov in aerosolovZajame aerosole, tudi tiste, ki lahko vsebujejo respiratorne viruse. Na neodvisnem testu v podjetju Airmid Health je iz zraka odstranil do 99,9 % virusov in aerosolov. Preizkušen je tudi za koronavirus.

Pametni senzorji za pametno čiščenje
Zrak preverja 1000-krat na sekundo in zazna tudi najmanjše delce. Kakovost zraka sporoča v realnem času in inteligentno izbere najprimernejšo hitrost za vaš dom (v samodejnem načinu delovanja).

Natančno preizkušena kakovost, ki ji lahko zaupate
Čistilniki zraka Philips so podvrženi 170 obveznim preizkusom in strogim pregledom, preden zapustijo tovarno. Prestanejo rigorozne preizkuse življenjske dobe in trpežnosti za neprekinjeno delovanje.

Način mirovanja in izjemno tiho delovanje
V stanju mirovanja so lučke zaslona zatemnjene, čistilnik pa deluje skoraj popolnoma tiho in zagotavlja čist zrak, medtem ko spite.
PHILIPS čistilnik zraka AC2958/53
PHILIPS čistilnik zraka AC2958/53
448,00 €
v Telekom Slovenije

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka