GymBeam 100% Mandljevo maslo 340 g almond

GymBeam 100% Mandljevo maslo 340 g almond

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

100% Mandljevo maslo s 26% deležem beljakovin, veliko zdravih maščob in vlaknin, primerno tudi za diete

100% Mandljevo maslo je 100% naravno maslo iz oreščkov, ... Preberi cel opis

9,50 € -21 %
7,50 €
1-2 dni
-21 %9,50 €
z dostavo 11,40 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
11,40 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 14:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Gymbeam.si ponudbi
Ponudba trgovine Gymbeam.si za izdelek GymBeam 100% Mandljevo maslo 340 g almond. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0107FF7B
Prijavi napako

100% Mandljevo maslo s 26% deležem beljakovin, veliko zdravih maščob in vlaknin, primerno tudi za diete

100% Mandljevo maslo je 100% naravno maslo iz oreščkov, narejeno izključno iz neolupljenih mandljev, brez dodatkov, soli, sladkorjev ali palmovega olja. Je odličen vir beljakovin, ogljikovih hidratov, zdravih maščob – nenasičenih maščobnih kislin, mineralov in vitaminov. Poleg tega je odličnega okusa! Ima značilen kremasto slasten okus, ki bo obogatil vašo prehrano. Uporabite ga lahko kot zdrav namaz ali dodate v svojo najljubšo hrano, recepte in smoothije.

Niso vsi oreščki enaki. Mandlji so po svoji sestavi edinstveni, saj nimajo le odličnih mononenasičenih maščobnih kislin, ampak so tudi idealen vir energije, imajo veliko beljakovin, vitamina E in vlaknin. Mandljevo maslo ima večjo vsebnost vitamina E, kalija, kalcija, železa, mangana, vlaknin, nenasičenih maščobnih kislin in manj nasičenih maščob kot arašidovo maslo.

Ker mandljevo maslo vsebuje večjo količino maščobnih kislin, podpira zdravje srca, zdrav holesterol in izgubo maščob. Zato je primerno za premagovanje lakote in želje po sladkem, kadar ste na dieti. Poleg tega je idealno za aktivne ljudi, ker je odličen vir beljakovin in oleinske kisline, ki ima pozitivne učinke na zdravje, podobno kot olivno olje. Zaradi tega je mandljevo olje pomembna sestavina v boju in preprečevanju srčnih bolezni. Tudi vegetarijanci in vegani lahko uživajo naše čisto mandljevo maslo.

100% mandljevo maslo in njegove koristi

je 100% naravno mandljevo maslo
ne vsebuje soli
ne vsebuje sladkorja
ne vsebuje palmovega olja
vsebuje naravne beljakovine
vsebuje zdrave maščobe in nenasičene maščobne kisline
znižuje holesterol
podpira in ščiti srce in srčno-žilni sistem

Zakaj izbrati mandljevo maslo?

Mandljevo maslo znižuje holesterol

Mandljevo maslo vsebuje veliko vlaknin in zdravih maščob, kar koristi srcu in ožilju. Ima tudi številne nenasičene maščobne kisline, ki znižujejo raven krvnega holesterola in delujejo proti boleznim srca in ožilja. Tudi vlaknine pozitivno uravnavajo raven holesterola.

Znižuje krvni tlak

Pozitivno vpliva tudi na krvni tlak. Pretok krvi po žilah se med kopičenjem holesterola poslabša in s tem se krvni tlak poveča. Z nižjim holesterolom se le-ta zniža.

Ne zvišuje krvnega sladkorja

Mandljevo maslo je okusen, sladek in zdrav recept, ki ne povzroča zvišanja ravni krvnega sladkorja. Lahko celo pomaga zmanjšati glukozo v krvi in s tem izločanje inzulina po uživanju obroka, bogatega z ogljikovimi hidrati. Primerno je tudi za ljudi z diabetesom tipa II.

Vsebuje velike količine antioksidantov

Prosti radikali poškodujejo celice, zato je pomembno, da zaužijete dovolj antioksidantov s prehrano. Vitamin E in flavonoidi sodijo med najpomembnejše antioksidante, ki jih lahko najdemo v precej velikih količinah v mandljevem maslu. Mandljevo maslo zato pomaga zaščititi celice pred oksidativnim stresom in zmanjšati tveganje za nastanek bolezni srca.

Podpira hujšanje

Mandljevo maslo vsebuje veliko zdravih maščob in vlaknin, zaradi česar se boste dlje časa počutili siti. Zavira občutek lakote, potrebo po sladkem in večerno prenajedanje.

Vsebuje vitamine in minerale

Mandljevo maslo ima toliko dobrih koristi za zdravje zaradi velikih količin kalcija in bakra. Ti minerali igrajo pomembno vlogo pri medcelični komunikaciji in skrbijo za živčni sistem. Kalcij pomaga pri pravilnem delovanju mišic in vzdrževanju močnih, zdravih kosti. Baker omogoča telesu proizvodnjo melanina, pigmenta, ki kožo ščiti pred soncem.

Vsebuje tudi magnezij in vitamin E. To pomaga sprostiti energijo in sintetizirati maščobne kisline, potrebne za shranjevanje energije. Vitamin E preprečuje oksidacijo maščob v krvi. Železo, ki se nahaja v mandljevem maslu, podpira transport zdravega kisika v kri in sodeluje pri proizvodnji hemoglobina in mioglobina, beljakovin, ki prenašajo kisik v tkiva. Podobno kot vitamin E, tudi železo ščiti celice pred oksidativnimi poškodbami z aktiviranjem encimov v le-teh.

Sestavine

100% mandlji

Navodilo za uporabo:

Mandljevo maslo je odlično kot namaz ali tudi za kuhanje. Ločevanje olja je naravno, samo zmešajte in je že pripravljeno za uživanje.

Nasveti za uživanje mandljevega masla

Mandljevo maslo doda odličen okus vašim beljakovinam, smoothijem, zrnatemu siru cottage cheese, jogurtu in je odlična kombinacija z banano in čokolado. Je dragocen dodatek h kaši za zajtrk, okusen namaz z minimalno količino glutena, odlična osnova zdravih raw receptov, pa snack med potovanjem, saj temperatura nanj ne vpliva.

Dejstva o hranilni vrednosti

Dejstva o hranilni vrednostiv 100 g
Energijska vrednost 2688 kJ / 650 kcal
Maščobe 55,8 g
nasičene maščobe 4,4 g
Ogljikovi hidrati 6,5 g
sladkorji 4 g
Vlaknine 11,8 g
Beljakovine 25,4 g
Sol 0 g

Opozorilo

Shranjujte na hladnem in suhem mestu. Najbolje uporabiti v treh mesecih po odprtju. Opozorilo o alergenih: Vsebuje mandlje. Narejeno v obratu, kjer predelujejo tudi gluten, arašide, orehe in sezam.

GymBeam 100% Mandljevo maslo 340 g almond
GymBeam 100% Mandljevo maslo 340 g almond
7,50 €
v Gymbeam.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka