GymBeam Arašidovo maslo 100% 340 g crunchy

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

100% arašidovo maslo: zaljubite se v okusno in čisto naravno maslo brez kemičnih dodatkov

Arašidovo maslo je 100% čisto in naravno arašidovo maslo, narejeno l... Preberi cel opis
4,60 € -35 %
2,99 €
1-2 dni
-35 %4,60 €
z dostavo 6,89 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
6,89 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:20.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Gymbeam.si ponudbi
Ponudba trgovine Gymbeam.si za izdelek GymBeam Arašidovo maslo 100% 340 g crunchy. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0107FF08
Prijavi napako

100% arašidovo maslo: zaljubite se v okusno in čisto naravno maslo brez kemičnih dodatkov

Arašidovo maslo je 100% čisto in naravno arašidovo maslo, narejeno le iz arašidov. Prevzelo vas bo s svojim izvrstnim okusom in z dejstvom, da gre je naravni vir ogljikovih hidratov, beljakovin in zdravih maščob. Mono in polinenasičene maščobe v tem arašidovem maslu zagotavljajo kakovostno osvežitev. Narejeno je iz visokokakovostnih arašidov brez uporabe dodatnih kemikalij in aditivov. Je zdrav in naraven izdelek, ki predstavlja odlično izbiro za vse, ki morajo povečati svoj dnevni odmerek zdravih maščob.

Arašidovo maslo je v bistvu nepredelana hrana, saj nastaja z mešanjem 100% arašidov. Arašidi se mešajo, dokler se ne spremenijo v maslo. Obstaja več proizvajalcev, ki v maslo dodajo sladkor, palmovo olje ali druge snovi, vendar GymBeam-ovo arašidovo maslo ni takšno. Je 100% čisto in naravno arašidovo maslo. Je bistveno "uravnotežen" vir energije v smislu, da daje telesu vsa tri makrohranila (ogljikove hidrate, beljakovine in zdrave maščobe). Poleg tega ima nežen in prijeten okus, ki se kar stopi na jeziku!

Prednosti arašidovega masla

100% naravno arašidovo maslo
ne vsebuje soli, sladkorja ali palmovega olja
vsebuje do 30% naravnih beljakovin
vsebuje zdrave maščobe
veliko vitaminov in mineralov
vsebuje vlaknine
odličnega okusa
mehka tekstura
primerno za neposredno uživanje, kuhanje in peko
primerno za diete
idealen za zajtrk ali kot prigrizek

Po čem izstopa arašidovo maslo?

Naravni vir beljakovin

Dve žlici arašidovega masla vsebujeta 7 gramov beljakovin, in kot veste, vaše telo aminokisline uporablja za izgradnjo in obnovo mišic. Poleg tega, da povečuje količino presnovno aktivnih tkiv, takšne beljakovine zagotavljajo tudi dolgotrajno sitost.

Zdrave maščobe

Arašidovo maslo ima enako razmerje nasičenih in nenasičenih maščob kot olivno olje. Polinenasičene in mononenasičene maščobe v arašidovem maslu zmanjšujejo tveganje za kardiovaskularne bolezni zaradi manjše vsebnosti slabega holesterola. Druga prednost zdravih maščob je preprečevanje diabetesa tipa II. Vsaki dve žlici arašidovega masla vsebujeta 16 gramov maščobe, od tega 7,4 grama mononenasičenih ter 4,5 grama polinenasičenih maščob.

Vlaknine

Običajni odmerek arašidovega masla (dve žlici) vsebuje približno 2 grama vlaknin. Čeprav arašidovo maslo ne spada med živila z največjo vsebnostjo vlaknin, pomaga dopolnjevati njihov vnos, zlasti v kombinaciji z vlakninskimi obroki. Vlaknine pozitivno vplivajo na prebavni sistem, gibanje črevesja, zavirajo lakoto, se borijo z boleznimi srca, debelostjo in diabetesom tipa II.

Vitamini in minerali

Arašidovo maslo je bogato z makrohranili. 100 g arašidovega masla vsebuje široko paleto vitaminov in mineralov:

Vitamin E: 45% priporočenega dnevnega odmerka (PDO).
Vitamin B3 (Niacin): 67% PDO.
Vitamin B6: 27% PDO.
Folna kislina: 18% PDO.
Magnezij: 39% PDO.
Baker: 24% PDO.
Mangan: 73% PDO.

Vsebuje tudi majhno količino vitamina B5, železa, kalija, cinka, selena.

Za koga je primerno arašidovo maslo?

Arašidovo maslo je primerno za tiste, ki imajo radi zdravo in uravnoteženo prehrano. Idealen je za aktivne športnike, nešportne ljudi, pa tudi za tiste, ki želijo shujšati, saj je odličen vir beljakovin in zdravih maščob.

Arašidovo maslo pomaga pri vašem hujšanju in pridobivanju telesne teže

Arašidovo maslo je zaradi velikega deleža zdravih maščob in beljakovin odličen vir energije in hranilnih snovi. Hkrati vsebuje toliko energije, da jo boste imeli dovolj za kakršne koli aktivnosti. S tem pa mu je usojeno, da je del uravnoteženega in zdravega zajtrka. Če imate težave s pridobivanjem telesne teže, verjetno ne jeste dovolj zdravih maščob ali pa metabolizem poskrbi za to, da iz svojega telesa izpustite veliko energije. Z arašidovim maslom boste zlahka pokrili potrebno količino energije in imeli boste večje možnosti, da med treningom beljakovine iz hrane pretvorite v mišično maso.

Kljub priljubljenemu mnenju, da zaužite maščobe redijo, ta trditev ni vedno pravilna. Visoka vsebnost zdravih maščob in vlaknin bo poskrbela, da boste dlje časa siti. Običajnemu zajtrku dodajte arašidovo maslo in lakoto boste občutili veliko kasneje, kar vam bo pomagalo pri izgubi telesne teže. To pomeni lažji način za obrambo pred hrepenenjem po sladkarijah ali večernim prenajedanjem z ogljikovimi hidrati. Če pa k temu dodate še telesno aktivnost, bo hujšanje za vas postalo mala malica.

Sestavine

Smooth / Crunchy: 100% arašidi.

Coconut: Praženi arašidi, nariban kokos, med.

Navodila za uporabo

GymBeam-ovo maslo lahko uporabljate za neposredno uživanje, preprosto vzemite žlico in jejte. Priporočamo 2 čajni žlički na dan. Uporabite ga lahko tudi kot namaz, sestavino za koktajle (v pridobivalnikih in beljakovinah), pa tudi za kuhanje in peko. Je odličen dodatek k ovsenim kosmičem, ovseni kaši, sadju in fitnes sladicam.

Tabela hranilnih vrednosti

Hranilne vrednosti (smooth / crunchy)100 g
Energijska vrednost 2520 kJ / 602 kcal
Maščobe 48,6 g
nasičene maščobe 8,6 g
Ogljikovi hidrati 12,2 g
sladkorji 6,5 g
Vlaknine 6,5 g
Beljakovine 28,9 g
Sol 0,56 g
Hranilne vrednosti (coconut)100 g
Energijska vrednost 2439,8 kJ / 583,1 kcal
Maščobe 44,8 g
od tega nasičene maščobe 26,6 g
Ogljikovi hidrati
GymBeam Arašidovo maslo 100% 340 g crunchy
GymBeam Arašidovo maslo 100% 340 g crunchy
2,99 €
v Gymbeam.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka