Modrček za dojenje Spacer 3D Viktoria

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Modrček za mamice Spacer 3D Viktoria z ekstra zračnimi košaricami. Udobno jih lahko odpnete z eno roko, kar vam bo olajšalo dojenje. Model krasi prelepa čipka. Modrček za... Preberi cel opis
39,99 €
4-8 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 4 - 8 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 14:22.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Astratex ponudbi
Ponudba trgovine Astratex za izdelek Modrček za dojenje Spacer 3D Viktoria. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta oblacila
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0102D06D
Prijavi napako
Modrček za mamice Spacer 3D Viktoria z ekstra zračnimi košaricami. Udobno jih lahko odpnete z eno roko, kar vam bo olajšalo dojenje. Model krasi prelepa čipka. Modrček za mamice Modrček je primeren tudi za večje prsi Spacer košíčky – prilagajajo se prsim, patentirana tehnologija za večjo zračnost Odpenjanje zgornjega dela košaric Klasične kosti Zapenjanje zadaj, z dvema zaponkama in tremi stopnjami zapenjanja
Modrček za dojenje Spacer 3D Viktoria
Modrček za dojenje Spacer 3D Viktoria
39,99 €
v Astratex

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka