Kotna sedežna garnitura Megan

Kotna sedežna garnitura Megan

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kotna sedežna garnitura MEGAN je delo italijanskega podjetja Nicoletti Home, ki se lahko pohvali s štiridesetletno tradicijo oblikovanja sedežnih garnitur s poudar... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

22

Cena je bila osvežena danes ob 10:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Svetpohistva.si ponudbi
Ponudba trgovine Svetpohistva.si za izdelek Kotna sedežna garnitura Megan. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Globina (cm)
175
Prostor za shranjevanje
da
Širina (cm)
235
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00D50788
Prijavi napako
Kotna sedežna garnitura MEGAN je delo italijanskega podjetja Nicoletti Home, ki se lahko pohvali s štiridesetletno tradicijo oblikovanja sedežnih garnitur s poudarkom na detajlih in odkrivanju pravega ravnotežja med elegantnim dizajnom in kar največjim udobjem. Sedežna garnitura MEGAN je narejena iz pravega in trpežnega usnja z dolgo življenjsko dobo, ki je poleg tega še mehko in nudi nebeško udobje. Ima tudi nastavljive vzglavnike, ki jih lahko brez težav prilagodite sebi, tako da vam med branjem knjige ali gledanjem televizije ponujajo kar največ udobja. Zaradi svoje velikosti vam sedežna garnitura nudi veliko prostora za druženje z vašimi najbližjimi, poleg tega pa jo lahko popestrite še z blazinami in odejami ter spremenite v najbolj udoben kotiček vašega doma.
Kotna sedežna garnitura Megan
Kotna sedežna garnitura Megan
742,00 €
v Svetpohistva.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka