Ropez kotna sedežna garnitura Ariella

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kotna sedežna garnitura Ariella je moderna in prostorna garnitura v obliki črke L, ki prinaša udobje in funkcionalnost v vaš prostor.

Sestava kot...
Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

25

Cena je bila osvežena danes ob 10:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Svetpohistva.si ponudbi
Ponudba trgovine Svetpohistva.si za izdelek Ropez kotna sedežna garnitura Ariella. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Globina (cm)
161
Prostor za shranjevanje
ne
Širina (cm)
231
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX027D35A8
Prijavi napako
Kotna sedežna garnitura Ariella je moderna in prostorna garnitura v obliki črke L, ki prinaša udobje in funkcionalnost v vaš prostor.

Sestava kotne sedežne garniture Ariella je preprosta, saj stranka samo privije noge na en del garniture in sestavi otoman z dvosedom. Ta postopek je enostaven in ne zahteva posebnega orodja ali veščin.

Garnitura Ariella ima štiri sedeže, kar omogoča dovolj prostora za udobno sedenje ali sproščanje. Materiali, uporabljeni pri izdelavi garniture, vključujejo tkanino, iverno ploščo, MDF (vlaknene plošče srednje gostote), HDF (visokogostote vlaknene plošče) in masivni les. Ti materiali zagotavljajo trpežnost, stabilnost in dolgo življenjsko dobo garniture.

Kotna sedežna garnitura Ariella je idealna za prostore, kjer želite maksimalno izkoristiti prostor in hkrati ohraniti udobje. S svojim elegantnim dizajnom, udobnim sedenjem in enostavno montažo je ta garnitura popolna izbira za ustvarjanje funkcionalnega in privlačnega prostora za sprostitev in druženje.
Ropez kotna sedežna garnitura Ariella
Ropez kotna sedežna garnitura Ariella
610,00 €
v Svetpohistva.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka