Oglaševanje v e-novicah

PR članek

Ceneje.si svojim registriranim uporabnikom, ki so naročeni na e-novice (marca 2016 jih je bilo okrog 93.000), 2x mesečno pošilja zanimive novičke in praktične nasvete. Uporabnike tako obveščamo o novostih na spletni strani, zanimivih izdelkih, najbolj vročih modelih v tistem trenutku, nasvetih za pametno nakupovanje itd. V e-novicah je prostor tudi za predstavitev vašega podjetja in izdelkov

PR članek v e-novicah je uspešna in preverjena oblika komuniciranja s potencialnimi kupci. Vaše sporočilo je lahko v obliki teksta, slike ali pa združuje oba načina komunikacije in vsebuje povezavo na vašo spletno stran. Omogočamo vam napredno ločevanje uporabnikov po spolu in interesnih skupinah, kjer je to mogoče.

Po dogovoru so možne tudi napredne oblike merjenja rezultatov in prilagajanje e-novic. Ena od teh oblik je ustvarjanje novih kontaktnih list glede na akcije uporabnikov. Če želite, lahko na primer ustvarimo seznam vseh, ki so odprli vašo povezavo, in jim kasneje pošljemo poseben e-mail

Prav tako lahko po dogovoru prilagodimo in testiramo več različnih zadev (subjectov) in tako pošljemo kampanjo s tisto zadevo, ki je dosegla najboljše rezultate na vzorcu baze. PR članek je izredno dobro orodje za komuniciranje s potencialnimi kupci in prinaša odlične rezultate.

Top izdelek

Top izdelki v e-novicah so stalnica, z njimi pa uporabnikom priporočamo vroče izdelke oz. zanimive novosti na tržišču. Top izdelki se nahajajo takoj na začetku e-novic in so tako vidni takoj ob odprtju elektronskega sporočila. Ponujamo vam možnost, da povezava top izdelka vodi neposredno na izdelek na vaši spletni strani, za nižjo ceno vam omogočamo tudi promocijo vašega izdelka s povezavo na Ceneje.si. Zagotovo je to ena izmed bolj vročih oblik izpostavitve vaših top izdelkov, ki jih predstavite 93.000 prejemnikom novic!

Za pošiljanje e-novic uporabljamo svetovno znano rešitev Mailchimp, ki omogoča visoko dostavljivost e-pošte in najboljše rezultate. Po koncu vaše kampanje vam omogočimo podrobne statistike za oceno uspešnosti vaše kampanje.

Oglaševanje v e-novicah

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.