Komentarji

Pred 5 meseci

PHILIPS LED TV 49PUS7503/12

PHILIPS LED TV 49PUS7503/12

Imam ga že nekaj časa. Včasih dela ali pa tudi ne. YouTube med drugim sploh ne dela. Drugič bom raje kupil raje drugo firmo.

Pred 7 meseci

PHILIPS LED TV 55PUS7304/12

PHILIPS LED TV 55PUS7304/12

Odličen televizor za to ceno.

Ambilight+hue – odsev dogajanja na TV po celotnem prostoru

23. 11. 2016 14:31:23

Pametno povezovanje je že del našega vsakdana. Med seboj povezujemo pametne naprave in si tako olajšamo delo in zabavo, temu trendu pa sledijo tudi televizorji. Philipsove televizorje s tehnologijo Ambilight lahko povezujemo tudi z žarnicami hue in ustvarjamo razpoloženje v prostoru kar s svetlobo.

Osvetlitev Ambilight+hue prinaša moč osvetlitve onkraj meja zaslona. Svetloba z zaslona televizorja prek bližnjih svetil popolnoma preplavi celoten prostor v barvah vsebine, ki jo gledamo. S tovrstno intenzivno osvetlitvijo prostora predvajane vsebine doživljamo še bolj doživeto. Prednost funkcije je tudi, da ne potrebujemo dodatne osvetlitve prostora, pri kateri bi morali paziti, da se sklada s postavitvijo televizorja in na to, kakšno intenziteto svetlobe oddaja.

Namestitev sistema je povsem preprosta. Potrebujemo televizor Ambilight (vsaj letnik 2011 ali mlajši) in žarnice hue, ki jih namestimo na svetila po prostoru. Preko brezplačne aplikacije 'Ambilight+Hue' za pametne naprave in televizor povežemo TV in svetila, ki nato brezžično komunicirajo med seboj. Z aplikacijo uravnavamo izbiro, katero svetilo bo povezano s televizorjem Ambilight in kje točno je nameščeno, da seva optimalno barvno svetlobo glede na dogajanje na zaslonu.

Barvno simfonijo sicer ustvarja televizor Ambilight, preko aplikacije s premikanjem gumba levo in desno pa sami nastavljamo nasičenost barv, pri čemer lahko izberemo nežnejšo svetlobo ali intenzivnejše doživetje.

Več o Ambilight+hue najdete tukaj in na strani Facebook Philips TV Slovenija

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba