Brezplačne ali plačljive pobarvanke

8. 12. 2011 10:48:42

Pobarvanke so odlična igrača, ki vašemu otroku pomaga pri razvoju ter pri razvoju gibalnih sposobnosti. Pobarvanke so namenjene različnim starostnim skupinam in že zelo hitro lahko začnemo otroke navajati na njih. Če kupujete pobarvanke za najmlajše, potem naj bodo podobe čim večje in čim bolj enostavnih oblik, bolj komplicirane pobarvanke pa so namenjene že nekoliko večjim.

Če je vaš otrok bolj plah, potem naj bo pobarvanka oz. podoba, ki je upodobljena na njen, prijazna. Med bolj prijazne pobarvanke za otroke lahko štejemo živali pobarvanke, risane junake ali kakšne druge pobarvanke, ki ne prikazujejo kakšnih bolj groznih bitij, kot so npr. čarovnice, duhovi ali kakšni nasilni risani junaki.

Danes je nasilje že povsod precej omejeno, saj škoduje in slabo vpliva na otroke, zato tudi ni potrebe, da bi kupovali takšne pobarvanke za otroke, saj je tudi drugih, bolj primernih, dovolj.

Obstaja kar nekaj trgovin, ki imajo v svojo ponudbo vključene tudi pobarvanke za otroke, živali pobarvanke ali kakšne podobne. Veliko različnih pobarvank, tudi živali pobarvanke, je prisotnih na internetu. To je lahko pobarvanka za vašega otroka tudi brezplačna, saj jo lahko natisnete in kasneje pobarvate.

Takšen način je dober za domačo uporabo, ko pa želimo pobarvanko podariti, takšna pobarvanka ni več primerna. V tem primeru se je potrebno odpraviti v trgovino in kupiti pravo pobarvanko, ki je lahko zelo dobra ideja za darilo. Danes je namreč že veliko takšnih otrok, ki imajo raznih igrač že preveč, na čisto enostavna darila, kot so npr. pobarvanke, pa vsi pozabijo. Ravno zaradi tega je lahko to za otroka odlično presenečenje in odlično darilo, ki si ga bo zapomnil in bo še dolgo vedel, kdo mu ga je prinesel.

Prednost nakupa pobarvanke v trgovini pred brezplačnimi pobarvankami, ki jih lahko natisnemo na internetu, je tudi v tem, da bo kupljena pobarvanka verjetno pristala v vaši omari in bo namenjena kasnejšemu pregledovanju in obujanju spominov na otroške dni vašega otroka. Brezplačne pobarvanke, ki jih navadno natisnemo na list papirja in jih ne združujemo v večje pakete, bodo najverjetneje pristale v košu za smeti.

Torej lahko rečemo, da glede na to, da so pobarvanke na internetu brezplačne, se lahko z veseljem poslužujemo tudi tega vira, a nikakor ne smemo pozabiti tudi na pobarvanke, ki se nahajajo na policah trgovin, saj imajo kar nekaj prednosti in tudi njihova cena je navadno zelo nizka ter lahko dostopna.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba