Nakup kap, šalov in rokavic

6. 12. 2011 12:05:23

Kape, šali, rokavice so tri kosi oblačila, ki jih bomo potrebovali vsako zimo, ne glede na to kako huda in mrzla zima bo. Prav zato kape, šale, rokavice kupujmo že pred začetkom zimske sezone, saj bo takrat na voljo precej več različnih izdelkov, v času po novem letu pa bodo vse boljše in cenejše kape, šali, rokavice že prodani.

Usnjene rokavice bodo najbolje zaščitile vaše roke in nakup takšnih rokavic je najbolj primeren, če jih uporabljate vsak dan. Usnjene rokavice najbolje ohranjajo temperaturo vaših rok in preprečijo podhladitev tudi pri izjemno nizkih temperaturah. Sicer bodo usnjene rokavice precej dražje od kakšnih bombažnih rokavic, a njihovega nakupa kljub temu ne boste obžalovali.

Za razliko od usnjenih rokavic bomo na smučiščih uporabljali smučarske rokavice. Smučarske rokavice so obvezen del smučarske opreme, brez njih bi bila smuka precej manj prijetna. Po smuki je pomembno, da smučarske rokavice tudi osušite, saj bodo v nasprotnem primeru hitro dobile neprijeten vonj po mokrem in vlažnem materialu. Smučarske rokavice imajo lahko tudi všite ščitnike, ki zaščitijo vaše roke ob padcih ali udarcih ob smučarski kol.

Kape zimske bodo potrebne tako ob mrzlih dnevih kot tudi na smučiščih. Če pri smučanju uporabljate čelado, kape zimske ne bodo potrebne, a čelade pri rekreacijskem smučanju uporabljajo le redki.

Tako kape zimske kot smučarske rokavice bodo preprečili marsikateri prehlad, ki bi vas sicer pestil v zimskem času, zato ne varčujte pri nakupu teh dveh stvari. Z ustrezno zaščito pozimi lahko privarčujete pri nakupu različnih tablet in preventivnih vitaminskih napitkov.

V zimskem in predvsem prednovoletnem času  je obilo priložnosti za obdarovanje in kape, šali, rokavice so povsem primerna darila za ta čas. Kape, šali, rokavice so lahko samostojno darilo ali le dodatek k drugim stvarem, ki jih podarite nekomu. Vrednost celotnega paketa bo predvsem odvisna od tega, koliko vam določena oseba pomeni in kakšen delež denarja ste si pripravili za obdarovanje v tem času.

Za nakup teh stvari se lahko odpravite v vse večje trgovske centre ali v trgovine, ki so specializirane za prodajo blaga in izdelkov iz blaga. Prav poseben pa je nakup na novoletnih stojnicah, ki jih lahko najdete v vsakem večjem mestu. Te stojnice so namenjene prav prodaji izdelkov, ki so namenjeni za zimski čas in kape, šali, rokavice so prav gotovo eni izmed teh izdelkov.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba