NASVET Nerazvrščeno
29. 04. 2019 10:17:20

NOVOSTI NA PORTALU CENEJE.SI

1/1

Pri Ceneje.si kontinuirano skrbimo za izboljšave našega portala, z uvedbo dodatnih in izboljšavo obstoječih funkcionalnosti. S tem želimo vsakemu uporabniku Ceneje.si olajšati primerjavo izdelkov med posameznimi spletnimi trgovinami, ga hitreje popeljati do želenega izdelka in na splošno poskrbeti za boljšo uporabniško izkušnjo.

 

Uporabniku prijazen mobilni meni

Najprej smo se lotili prenove menija na mobilnem portalu. Cilj prenove je bil, da lahko uporabnik kar se da hitro in brez zapletov preide od priljubljene kategorije do produktne strani in to v le 3 korakih.

Če za primer vzamemo kategorijo Avdio in video, vidimo, da velika, okrogla ikona s sliko in ime predstavljata začetno kategorijo, znotraj katere pa lahko naknadno poiščemo podkategorijo Televizorji ter po možnosti izberemo še tip televizorja – LCD / LED, OLED ali Satelitska TV.

Če na primer izbereš podkategorijo LCD / LED TV, te znotraj te kategorije popeljemo na ogled več kot 600 modelov televizorjev. Princip delovanja je izredno enostaven, kar je danes, ko kar 65% uporabnikov za brskanje po spletu uporablja mobilne telefone, izjemno pomembno.

 

Nov iskalnik na mobilnem telefonu

Po prenovi mobilnega menija smo nadaljevali s prenovo mobilnega iskalnika. Cilj je bil, da med iskanjem priljubljenega izdelka, pridobimo relevantnejše rezultate. Če z mobilnim iskalnikom na primer iščete Nike superge, vam bo mobilni iskalnik sedaj ponudil nekaj dodatnih možnosti:

  • Predlagani iskalni niz – iskalni niz za Nike superge ti ponudi različne modele in oblike za ta tip superg (npr. air max, nizke, visoke, itd.)
  • Predlagane kategorije – ob vpisu iskalnega niza Nike superge, se ti izpišejo različne kategorije, v katerih se ta izdelek pojavlja (npr. moške superge, ženske superge ali otroške superge)
  • Predlagani izdelki – ob vpisu iskalnega niza Nike superge, ti naš pametni iskalnik prepozna izdelek in ti ponudi celo točno določen model izdelka, ki ga iščeš (npr. Nike nizke superge Air Vapormax, Nike Air Force 1, Nike otroške superge td PICO 4, itd.)

Posodobljen način filtriranja na mobilnem telefonu

Med drugim smo se lotili tudi prenove filtiranja na mobilem telefonu. Zavedamo se, da ima vsak posameznik specifične potrebe in s tem tudi zahteve po določenih izdelkih. Nekdo si na primer želi poiskati manjši televizor z manjšo diagonalo zaslona, da bo ob kuhanju lahko nemoteno primerjal svoj kuharski rezultat z mojstrovinami Gordona Ramsey-ja. Spet drugi pa si v dnevni sobi želimo orjaški televizor s čim večjo diagonalo, da se še bolj vživimo v ogled priljubljenih tv serij ali športnih dogodkov. Liga Prvakov na televizorju z diagonalo 200 cm? Vključno s pokovko, to predstavlja sanje vsakega moškega!

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka