NASVET Oprema za dom
21. 08. 2018 10:33:22

BOXSPRING TREND V VAŠI SPALNICI

1/1

Dih jemajoče BoxSpring postelje postajajo v slovenskih spalnicah vedno bolj popularna izbira tistih, ki si želijo noči prespati v funkcionalni in moderni postelji. Oblazinjene postelje s kraljevsko višino, inovativnim dizajnom in vrhunsko izbiro ležišča dodajo pridih elegance, ki sobo v trenutku spremeni v kraljestvo udobnega spanca. 

 

Kaj so pravzaprav BoxSpring postelje?

V Sloveniji se zanje morda bolj pogosto uporablja besedna zveza »oblazinjene« postelje. Izraz BoxSpring je do nas prišel iz Amerike.

Že od začetka je bil njihov glavni namen podpora izbranemu ležišču – s svojo trpežnostjo Box Spring podstavki ublažujejo razne udarce (npr. skakanje otrok po postelji)  in s tem pomagajo pri dolgoletnem vzdrževanju ležišča.

Nadstandardna višina pomaga postaviti ležišče na prijetno višino, ki olajša vstajanje iz postelje. To še posebej cenijo tisti, ki jih mučijo težave s hrbtenico.

Postelja po vaših merah

Obstaja več razlogov, zakaj se BoxSpring postelje imenujejo kraljice vseh postelj. Občudovanja vreden ugled med posteljami zagotovo lahko pripišemo njihovi vsestranskosti. Višina do kar 70 cm ponuja občutek spanja nad oblaki in ni strahu, da bi vam ponoči iz postelje bingljale noge. Pri iskanju popolnega BoxSpringa boste namreč lahko izbirali med več kot 27 kombinacijami dimenzij.

 

V kombinaciji z ležiščem, ki se prilagaja samo vam

Dober spanec lahko dosežemo samo z vrhunskim ležiščem. Običajno nam pri nakupu standardne oblazinjene postelje izbira ležišča sploh ni ponujena. Ležišče je ne glede na vaše preference že zapečateno v komplet s posteljo.

BoxSpring ponuja nekaj več. Ponuja izbiro.

Lahko izberete osebno ležišče Leticia – ležišče, ki se s pomočjo vrhunske tehnologije Visual Comfort popolnoma prilagodi izključno vašemu telesu, ali pa si privoščite spanec na vodni postelji Lectus, ki se vam bo prilagodila kar sama po sebi.

 

Ne sanjajte črno – belo, sanjajte v barvah!

BoxSpring oblazinjene postelje so čarobne – spremenijo se lahko v skorajda vse, kar si zaželite. Široka izbira barvne palete v kar 70 barvnih odtenkih omogoča, da najdete prav tisti odtenek, ki ste ga iskali. Tako so skrbi, da se vaša postelja ne bo skladala z barvno paleto vaše spalnice, popolnoma odveč.

Za dovršenost postelje poskrbijo prelepe vzglavne stranice. Pri izbranih modelih lahko izbirate kar med 9 vzglavnimi stranicami, ki dodajo piko na i kraljevskemu videzu vašega BoxSpringa.

Izdelek slovenske kakovosti

BoxSpring izdelki so narejeni z željo, da bi kupci dobili le najbolj kvalitetne in dovršene postelje v Sloveniji. Domača proizvodnja zagotavlja nadzor nad izdelavo in odlično kakovostjo končnega izdelka. Ker so vsi izdelki narejeni v Sloveniji, se lahko zagotovi hitra dostava in odlične poprodajne storitve.

Vas je premamila misel o postelji, ki bi bila sestavljena le po vaših željah? Obiščite Spalni center Maremico in skupaj bomo uresničili vaše sanje.

Če pa potrebujete še več informacij o različnih tipih ležišč, preberite naš nasvet o tem kako izbrati pravo posteljo zase.

 

Vir: BoxSpring.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka