NASVET Pohištvo
10. 07. 2017 15:38:07

POSTELJA NA TLEH USTVARI ELEGANTNO SPALNICO

1/1

Včasih komaj čakamo, da se zleknemo in raztegnemo utrujeno telo. Zato je pomembno, da ima postelja odlično vzmetnico, blazine, ki zagotavljajo pravo podporo, in kakovostno posteljnino za pravi užitek. Ko kupujemo novo posteljo, običajno izberemo posteljo z okvirjem. Ste kdaj razmišljali o nakupu le vzmetnice, ki bo nameščena neposredno na tleh ali dvignjenih tleh?

Mogoče je ideja neobičajna, vendar to ne pomeni manj udobja za vas, poleg tega pa spalnica s posteljo na tleh deluje zares elegantno in sproščeno! Vzmetnice ni treba postaviti neposredno na tla. Namesto tega jo postavite na lepo preprogo, vmes pa lahko podstavite tanko plast pene. Če se boste odločili za talno posteljo, enkrat tedensko preprosto dvignite vzmetnico in jo postavite ob steno ter pustite, da zrak kroži. 

Postelja na tleh ni dobra rešitev za vlažne prostore, saj se lahko pod vzmetnico razvije plesen. Prav tako morate upoštevati, da boste začutili spremembo temperature, ker boste spali nizko na tleh, zato postelja na tleh ni najboljša ideja, če imate slaba okna in vrata, saj boste čutili stalen prepih. 

Hkrati pa je lahko postelja na tleh izjemno elegantna, če boste vzmetnico postavili na dvignjeno platformo, ki je del prostora in deluje kot široka stopnica ali podest, poudarjena pa je s skrito razsvetljavo. Poiščite navdih med naslednjimi talnimi posteljami.
 

Vir: Ambient dizajn

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka