Supermarket

Kabli, konektorji... - BELKIN - črna

Ti je pri povezovanju domačih komponent zmanjkal kakšen kabel ali konektor? Morda ne moreš najti ustreznega kabla za priklop miške ali pametnega telefona na računalnik? Ponudba konektorjev in kablov je več kot pestra, zato gotovo lahko najdeš točno to, kar ga iščeš. Že pred nakupom preveri celotno ponudbo različnih izdelkov in si poenostavi odločitev.

Med izdelki se najdejo podaljški HDMI-HDMI ali Micro-HDMI za priključitev različnih multimedijskih naprav z različnimi dolžinami vodnika, kabli USB-Micro za pametne telefone in tablice, ki omogočajo priklop USB-ključa, miške, tipkovnice itd., telefonski razdelilci UTP in adapterji VDI-VGA, ki so primerni za zaslone vseh velikosti in tipov.

Poiščeš lahko tudi USB-pretvornike na paralelni vmesnik, mrežne kable za Ethernet povezavo, adapterje z vtičnico in različnimi vrstami priključkov, napajalne kable z evro vmesnikom za računalnike in napajalne adapterje, pa tudi adapterje z magnetnimi DC-konektorji, ki poskrbijo, da se izhod naprave ne poškoduje pri nasilnem izklapljanju, če se na primer zapleteš v kable. Slednji so kompatibilni samo z Applovimi napravami.

Za ustrezno priključitev zvočnih naprav so na voljo avdio stereo adapterji z različnimi premeri ženskih in moških vmesnikov, zvočniški adapterji za Bluetooth avdio naprave, S/PDIF digitalni avdio kabli za povezovanje na primer Blue-Ray predvajalnikov ali satelitskih sprejemnikov z ojačevalcem ali televizijo.

Pri vseh omenjenih izdelkih je bistvenega pomena, da paziš na to, ali je priključek ženski ali moški. V isti kategoriji lahko poiščeš tudi dodatno opremo za kable, kot so na primer pokrovi za odprtine za kable na mizi.

preberi več

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2022 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka