Supermarket

Dodatki za belo tehniko - pralni stroj

V tej kategoriji na Ceneje.si lahko poiščeš vse dodatke in rezervne dele za belo tehniko, ki jih morebiti potrebuješ. Tu so na enem mestu zbrane cene različnih ponudnikov v Sloveniji, zato lahko vedno poiščeš najugodnejšo. Ker je bela tehnika običajno zelo draga, je takšna možnost primerjave cen vedno zelo dobrodošla.

Čeprav sta namenjena zagotavljanju čistoče drugih reči, sta tudi pralni in pomivalni stroj občasno potrebna čiščenja. Za to poskrbijo različna čistila, ki jih položiš v boben pralnega ali na košarico pomivalnega stroja, ki morata biti prazna, potem stroj nastaviš na najmočnejši program in ga prižgeš. Ko se program zaključi, je stroj čist in bleščeč in vse neprijetne vonjave so odstranjene. Če živiš v krajih z zelo trdo vodo, moraš poskrbeti tudi, da ti vodni kamen ne bo poškodoval pralnega ali pomivalnega stroja. Temu so namenjeni različni dodatki, ki jih dodajaš detergentu občasno ali pa pri vsakem delovnem ciklu.

Za pralne in sušilne stroje si lahko omisliš tudi pralne krogle. Te poskrbijo, da perilo ni preveč zmečkano, nekatere pa so narejene iz takšnih materialov, da lahko kar nadomestijo tvoj običajni detergent. Če se ti je neprijetno sklanjati vsakič, kadar nalagaš perilo v pralni ali sušilni stroj, ga lahko dvigneš s podstavkom. Za to ne moreš uporabiti kateregakoli podstavka, temveč takega, ki je namenjen prav tej uporabi. Podstavek mora biti namreč dovolj močan in trden, da bo prenesel različne sile, ki se pojavljajo med centrifugo in drugimi programi. Prav tako mora ta podstavek zagotoviti, da se stroj med delovanjem ne bo tresel in se prevrnil, pa tudi zdrseti s podstavka ne sme.

Svojemu pomivalnemu stroju pa lahko občasno nameniš nova koleščka ali košaro za pribor, če se stara polomijo ali obrabijo. Ni ti potrebno kupovati novega stroja ob najmanjši poškodbi, marsikaj lahko namreč nadomestiš tudi z novimi deli po ugodnih cenah.

Če potrebuješ nova vodila ali pekače za pečico, ker so se stari zvili ali kako drugače poškodovali, lahko to najdeš na tej spletni strani. Prav tako lahko tu poiščeš še dodatne rezervne dele za hladilnike, kot so recimo ročaji, police, košare za sadje in zelenjavo, predali in podobno. Obstajajo pa tudi posebna čistila in čistilne krpice za hladilnike, ki skrbijo za higienično shranjevanje hrane.

preberi več

Nakupovalni nasveti

7 nasvetov za varno nakupovanje

S sistemom varovanja 3D Secure. 0 % provizije. Hitro in enostavno. ...

Najboljši proizvajalci hladilnikov

V tem članku lahko preberete več o najboljših proizvajalcih hladilnikov in kateri so najboljši za vas ...

Kupiš, le če lahko izdelek enostavno vrneš!

Zdaj boš nakupoval še bolj brezskrbno. ...

Izbira popolnega darila - misija nemogoče - nič več!

Praznično obložena miza, decembrske zabave, druženja s prijatelji in sorodniki … Vse to je nepogrešljiv ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka