uvex sportstyle 802 v small Black Mat S1-S3 ONE SIZE (66) Črna/Siva

uvex sportstyle 802 v small Black Mat S1-S3 ONE SIZE (66) Črna/Siva

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
uvex Le z zavedanjem naše preteklosti lahko oblikujemo našo prihodnost. 60 let izboljševanja zaščite, udobja, trpežnosti in oblikovanja svojih izdelkov v kombinaciji z ne... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
78,70 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 01:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek uvex sportstyle 802 v small Black Mat S1-S3 ONE SIZE (66) Črna/Siva. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Očala za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01E10D02
Prijavi napako
uvex Le z zavedanjem naše preteklosti lahko oblikujemo našo prihodnost. 60 let izboljševanja zaščite, udobja, trpežnosti in oblikovanja svojih izdelkov v kombinaciji z nemško inženirsko genialnostjo je tisto, zaradi česar je znamka uvex (uv-ex = ultraviolet excluded) edinstvena. Smučarji, kolesarji in planinci so tej znamki zaupali še preden je bil izumljen izraz »športno trženje«. Za koga so? Sončna očala uvex sportstyle 802 v small Black Mat S1-S3 so del aktualne kolekcije uvex, ki je skrbno oblikovana za ženske in moške (uniseks). Ta elegantni model s polovično obrobo izraža trenutne trende modernih dizajnerskih očal, njegova pravokotna oblika pa poskrbi, da je uvex sportstyle 802 v small popolna izbira za okrogle ali ovalne obraze. Materiali Material uporabljen za okvir je lahka plastika, ki nudi izjemno zanesljivost in trpežnost. Leče so zasnovane tako, da blokirajo 100 % škodljivih UV-žarkov.
uvex sportstyle 802 v small Black Mat S1-S3 ONE SIZE (66) Črna/Siva
uvex sportstyle 802 v small Black Mat S1-S3 ONE SIZE (66) Črna/Siva
73,80 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka