CANON D-SLR fotoaparat EOS2000D KIT + objektiv 18-55IS + 1855IS+SB130 + spominska kartica 16GB

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Predajte se pripovedovanju zgodb s fotoaparatom DSLR Preprosto ustvarjajte podrobne slike kakovosti DSLR in kinematografske filme polne visoke ločljivosti tudi pri &scaro... Preberi cel opis
499,99 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi v Big Bangu Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:09.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek CANON D-SLR fotoaparat EOS2000D KIT + objektiv 18-55IS + 1855IS+SB130 + spominska kartica 16GB. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Kapaciteta dodane spominske kartice (v GB)
Komplet V kompletih poleg fotoaparata dobite še kaj zraven - npr. torbico, spominsko kartico, objektiv,...
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00937A49
Prijavi napako
Predajte se pripovedovanju zgodb s fotoaparatom DSLR Preprosto ustvarjajte podrobne slike kakovosti DSLR in kinematografske filme polne visoke ločljivosti tudi pri šibki svetlobi s fotoaparatom EOS 2000D z ločljivostjo 24,1 milijona slikovnih pik. Delite v trenutku in snemajte oddaljeno z brezžično povezavo*, tehnologijo NFC** in programom Canon Camera Connect. DARILO TORBICA in 16GB spominska kartica.

Izkoristite prednosti tipala z ločljivostjo 24,1 milijona slikovnih pik, ki ima do 19-krat večjo površino od številnih pametnih telefonov*** in omogoča zajemanje zgodb s čudovito zamegljenim ozadjem – tudi pri zahtevnih svetlobnih pogojih.

Uživajte v vodenem snemanju v načinu Live View z ustvarjalnim samodejnim načinom in dodajajte posebne ustvarjalne filtre. V pametnem samodejnem načinu zgolj namerite in fotografirajte ter uživajte v vrhunskih rezultatih.

Pridobite preproste nasvete za fotografiranje DSLR v Canonovem programu Photo Companion (na voljo za prenos za operacijska sistema Android in iOS). Dodajte objektive in dodatno opremo ali vzemite nadzor v svoje roke.

Spontane trenutke povežite v ustvarjalne filme v polni visoki ločljivosti ali pa preprosto zajemite najboljše dele dneva z načinom kratkega videoposnetka.

Ujemite trenutek, kot se ga spominjate, z natančnim samodejnim ostrenjem, hitrostjo 3 sličic na sekundo in procesorjem DIGIC 4+. Uporabite možnost enostavnega okvirjanja z optičnim iskalom in si oglejte rezultate na 7,5-centimetrskem zaslonu LCD.

Svoje zgodbe v trenutku prenesite v pametno napravo za preprosto skupno rabo v družabnih omrežjih ali varnostno kopiranje v oblaku v storitvi Irista ter snemajte oddaljeno z brezžično povezavo*, tehnologijo NFC** in programom Canon Camera Connect.
CANON D-SLR fotoaparat EOS2000D KIT + objektiv 18-55IS + 1855IS+SB130 + spominska kartica 16GB
CANON D-SLR fotoaparat EOS2000D KIT + objektiv 18-55IS + 1855IS+SB130 + spominska kartica 16GB
499,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka